Închide meniul

Înfrângere dureroasă pentru Negumereanu! Luptătorul român, făcut KO în gala UFC din New York

Antena Sport Publicat: 13 noiembrie 2022, 1:26 / Actualizat: 13 noiembrie 2022, 11:07

Reclamă
Înfrângere dureroasă pentru Negumereanu! Luptătorul român, făcut KO în gala UFC din New York

UFC

Înfrângere dureroasă pentru Negumereanu în gala UFC din această seară. Românul a fost învins rapid în chiar primul meci.

Înfrângere dureroasă pentru Negumereanu în gala UFC din această seară. Românul a fost învins rapid în chiar primul meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Negumereanu este cel mai bine cotat român din MMA. Acesta avea o serie incredibilă de 4 victorii la rând în UFC. Românul a avut șansa unei victorii în fața unui nume cunoscut, dar nu a reușit să profite.

Negumereanu s-a bătut cu Ulberg, cunoscut și ca Black Jag. Acesta face parte din echipa lui Adesanya, unul dintre cele mai mari nume din acest sport. Din păcate, seara nu a fost una bună pentru Nick.

Înfrângere dureroasă pentru Negumereanu în prima rundă!

Meciul a început greu pentru Nick. Acesta a fost surprins de loviturile joase de picior ale lui Ulberg. Neo zeelandezul a lovit pe lateralul tibiei, o zonă pe care puțini sportivi știu să o apere.

După mai multe astfel de lovituri, Nicolae a început să se deplaseze mai greu. Acesta a fost apoi surprins de un croșeu de stânga ce l-a pus la podea. Adversarul s-a aruncat în atac și a reușit să încheie meciul. Doar 3 minute și 44 de secunde a durat lupta dintre cei doi.

Reclamă
Reclamă 4

Pentru Nick este a doua înfrângere din UFC. Acesta a debutat cu un eșec dureros în 2019, când a fost învins de Saparbeg Safarov. De atunci, românul a suferit o operație la spate ce l-a ajucat să evolueze fizic. A strâns 4 victorii la rând, două dintre ele înainte de limită.

Negumereanu este primul român ce a obținut o victorie în UFC. Alături de el, și Diana Belbiță are o victorie în cel mai tare circuit de MMA din lume.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și