Închide meniul

Edi Iordănescu, criticat după România – Slovenia 1-2. „Scoate-l, bă, pe Puşcaş ultimele 20 de minute. Să îl vedem şi pe el”

Dan Roșu Publicat: 18 noiembrie 2022, 9:24

Reclamă
Edi Iordănescu, criticat după România – Slovenia 1-2. „Scoate-l, bă, pe Puşcaş ultimele 20 de minute. Să îl vedem şi pe el

Edi Iordănescu, criticat după România - Slovenia 1-2

Edi Iordănescu, pe banca României / Profimedia Images

Edi Iordănescu a fost criticat după România – Slovenia 1-2 de Viorel Moldovan. Fostul golgheter al naţionalei ar fi dorit să îl vadă pe teren la Cluj şi pe Daniel Paraschiv, jucătorul care a marcat 8 goluri pentru revelaţia Hermannstadt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paraschiv a fost chemat la naţională după accidentarea lui Florin Tănase. El nu a debutat însă, precum au făcut-o Horaţiu Moldovan, Raul Opruţ, Daniel Boloca şi Claudiu Petrila.

Edi Iordănescu, criticat după România – Slovenia 1-2

„Chiar mă aşteptam să îl văd pe Paraschiv. Scoate-l, bă, pe Puşcaş ultimele 20 de minute, dă-i şi lui Paraschiv 20 de minute, până la urmă să îl vedem şi pe el. Dar cred că o să îl vedem la meciul cu Moldova”, a spus Moldovan, citat de orangesport.ro.

„Mai e acest meci cu Moldova, cred că ar trebui să joace mai mult cei care au intrat, Paraschiv”, a spus şi Răducioiu, pentru sursa citată.

Edi Iordănescu a făcut un anunț clar după România – Slovenia 1-2

Edi Iordănescu a făcut un anunț clar după meciul amical România – Slovenia 1-2. Selecționerul „tricolorilor” consideră că lipsa de omogenitate de la prima reprezentativă și-a pus amprenta în mod negativ în partida de la Cluj.

Reclamă

„Probleme avem, pentru că dacă n-am avea, am fi și noi acum în Qatar. Le avem, este important pentru mine că am răspunsuri. Le-am primit, știu unde suferim, știu unde trebuie să intervenim. Nu pot să spun acum că e ușor să schimbi lucruri de pe o zi pe alta.

Ieri a fost antrenamentul oficial și a fost singurul moment în care am avut tot grupul. Așa va fi mereu, dar când ai continuitate cu jucătorii ți-e mai ușor să pui o fundație, ți-e mai ușor să corectezi lucruri, să dezvolți lucruri și să creezi automatisme.

Dacă aveam jucătorii și nu aveam ghinioanele majore care continuă, cu accidentările și refuzurile de la club, era o cu totul altă acțiune. Încercam continuitatea, încercam să fim din nou eficienți și să mergem pe traiectoria bună pe care intrasem în septembrie”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă, după România – Slovenia 1-2.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” Vezi toate știrile
Citește și