Închide meniul

Novak Djokovic scrie istorie la Turneul Campionilor! La ce câştiguri ameţitoare a ajuns sârbul, după ce a obţinut victorii pe linie

Viviana Moraru Publicat: 18 noiembrie 2022, 20:29

Reclamă
Novak Djokovic scrie istorie la Turneul Campionilor! La ce câştiguri ameţitoare a ajuns sârbul, după ce a obţinut victorii pe linie

Novak Djokovic scrie istorie la Turneul Campionilor

Novak Djokovic, în timpul partidei cu Daniil Medvedev, de la Turneul Campionilor/ Profimedia

Novak Djokovic a scris istorie la Turneul Campionilor! Sârbul a doborât recordul câştigurilor din tenis, după ce şi-a asigurat calificarea în semifinalele competiţiei. Fostul lider 1 ATP a obţinut victorii pe linie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic a ajuns la peste 160 de milioane de dolari, câştigate doar din tenis, fiind primul care atinge acest prag, anunţă Sportskeeda. Sârbul a obţinut, la ediţia din acest an a Turneului Campionilor, 1,1 milioane de dolari după cele trei victorii obţinute în Grupa Roşie, la care se mai pot adăuga alte 3,2 dacă va reuşi să câştige competiţia.

Novak Djokovic scrie istorie la Turneul Campionilor

Cu cele 160 de milioane de dolari câştigate din tenis, Novak Djokovic ocupă detaşat acest top, pe locul secund fiind rivalul Rafael Nadal. Ibericul a încasat, de-a lungul carierei de jucător profesionist, puţin peste 130 de milioane de dolari.

Al treilea în acest top al câştigurilor este Roger Federer. Elveţinul care s-a retras în acest an a adunat de-a lungul carierei, aproximativ 130 de milioane de euro.

Pe lângă sumele colosale câştigate, Novak Djokovic a arătat o formă de vis la Turneul Campionilor. Sârbul l-a învins pe Daniil Medvedev, scor 6-3, 6-7 (5), 7-6 (2), în ultimul al său meci din Grupa Roşie şi a încheiat grupa pe primul loc.

Reclamă

În precedentele două partide, Nole i-a învins pe Stefanos Tsitsipas şi Andrey Rublev, pe ambii în minimum de seturi. Pentru un loc în finală, Novak Djokovic se va duela cu Taylor Frtiz. În cealaltă semifinală se vor întâlni Casper Ruud şi învingătorul partidei dintre Andrey Rublev şi Stefanos Tsitsipas.

Rafael Nadal, reacţie de mare campion după ce a aflat că Novak Djokovic va juca la Australian Open

Rafael Nadal, reacţie de mare campion după ce a aflat că Novak Djokovic va juca la Australian Open. Spaniolul Rafael Nadal, care la începutul anului a câştigat Australian Open, a declarat că faptul că la ediţia următoare a competiţiei va participa şi Novak Djokovici este “cea mai bună veste posibilă”, informează AFP.

Novak Djokovic a primit viza şi participă la Australian Open 2023! Nole va beneficia de o viză care să îi permită participarea la Openul Australiei, programat între 16 şi 29 ianuarie 2023, la un an după expulzarea sa din această ţară, legată de absenţa vaccinării împotriva Covid, anunţă mass-media australiană, citată de AFP.

Reclamă 4 / 0/3

“Tenisul este întotdeauna mai bun atunci când pe teren sunt cei mai buni jucători. Ceea ce s-a întâmplat nu a făct bine sportului nostru. Însă aparţine trecutului. Roger (Federer) nu mai joacă, şi eu am ratat turnee de grand slam din cauza accidentărilor, anul trecut Novak nu a putut juca în Australia… A trecut totul. Acum, Novak va putea juca la Melbourne. Este cea mai bună veste posibilă. Mă bucur pentru el, pentru turneu şi pentru fani”, a spus Rafael Nadal, citat de news.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” Vezi toate știrile
Citește și