Închide meniul

Casper Ruud – Novak Djokovic, finala Turneului Campionilor

Dan Roșu Publicat: 20 noiembrie 2022, 9:05

Reclamă
Casper Ruud – Novak Djokovic, finala Turneului Campionilor

Casper Ruud - Novak Djokovic, finala Turneului Campionilor

Casper Ruud sărbătoreşte calificarea în finala Turneului Campionilor / Profimedia Images

Casper Ruud – Novak Djokovic e finala Turneului Campionilor! Casper Ruud, numărul 4 mondial, îl va întâlni pe sârbul Novak Djokovic în finala Turneului Campionilor (ATP Finals), după ce l-a învins, sâmbătă, la Torino, pe rusul Andrei Rublev (cap de serie numărul 7), cu 6-2, 6-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nordicul a disputat în acest an două finale de Grand Slam, la Roland Garros şi US Open. El a atins ultimul act la Turneul Campionilor la a doua participare la competiţia care reuneşte cei mai buni opt jucători ai sezonului, după ce anul trecut s-a oprit în semifinale.

Casper Ruud – Novak Djokovic, finala Turneului Campionilor

Începutul semifinalei a fost echilibrat, fiecare jucător reuşind să îşi facă serviciul de două ori (2-2), după care Rublev a pierdut opt ghemuri la rând, astfel că victoria pentru Ruud a fost o formalitate în cele din urmă.

Djokovic (35 ani) va încerca duminică să egaleze recordul de titluri cucerite de Roger Federer la Turneul Campionilor, şase, ediţia din acest an a competiţiei având cel mai mare premiu pus în joc până acum, 4.740.300 de dolari.

Numărul opt mondial va juca a cincea sa finală în acest an (una singură pierdută, la Mastersul 1.000 de la Paris). În semifinale, Djokovic a trecut de americanul Taylor Fritz cu 7-6 (7/5), 7-6 (8/6).

Reclamă

Reacţia emoţionantă a lui Novak Djokovic, după ce a câştigat aproape 5 milioane de dolari într-o săptămână

Novak Djokovic a avut o reacţie emoţionantă, după ce a câştigat aproape 5 milioane de dolari într-o săptămână, la Turneul Campionilor. Sârbul a mărturisit că fiecare dolar câştigat a venit ca urmare a unei munci extraordinare depuse de-a lungul carierei.

Novak Djokovic s-a calificat în finala Turneului Campionilor, după ce a trecut în penultimul act de americanul Taylor Fritz. Graţie succesului din semifinale, Nole s-a apropiat la doar un singur pas de cucerirea celui mai mare premiu din istoria tenisului masculin.

În continuare, Novak Djokovic a oferit declaraţii despre câştigurile sale din tenis. Acesta a mărturisit că a trecut prin clipe extrem de dificile, până să ajungă să deţină o avere impresionantă. Mai mult decât atât, sârbul susţine că oamenii privesc doar sumele pe care un tenismen le câştigă la un turneu, fără să ştie ce taxe se plătesc în urma acestora.

Reclamă 4 / 0/3

„Toate sunt informaţii publice. Desigur, oamenii pot vedea doar cât de mult câştigăm. Dar despre taxe şi celelalte cheltuieli nimeni nu vorbeşte. Am fost foarte norocos. Asta vine ca o consecinţă a tenisului meu, precum şi a succesului pe care l-am avut, alături de familie şi echipă.

Cred că fiecare euro pe care l-am câştigat, l-am câştigat cu multă transpiraţie, şi cu multe lacrimi. Nu i-au nimic de bun pentru că ştiu cum este să nu ai nimic pe masă, să vii dintr-o familie cu cinci membrii, să trăieşti perioada războiului şi a sancţiunilor…Să nu uităm de unde vin şi în ce perioadă am crescut.

Ştiu perfect cealaltă parte a vieţii, ceea ce mă ajută este faptul că apreciez mult mai mult ce câştig”, a declarat Novak Djokovic, citat de Mundo Deportivo.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și