Închide meniul

Casper Ruud – Novak Djokovic, finala Turneului Campionilor

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 noiembrie 2022, 9:05

Casper Ruud – Novak Djokovic, finala Turneului Campionilor

Casper Ruud - Novak Djokovic, finala Turneului Campionilor

Casper Ruud sărbătoreşte calificarea în finala Turneului Campionilor / Profimedia Images

Casper Ruud – Novak Djokovic e finala Turneului Campionilor! Casper Ruud, numărul 4 mondial, îl va întâlni pe sârbul Novak Djokovic în finala Turneului Campionilor (ATP Finals), după ce l-a învins, sâmbătă, la Torino, pe rusul Andrei Rublev (cap de serie numărul 7), cu 6-2, 6-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nordicul a disputat în acest an două finale de Grand Slam, la Roland Garros şi US Open. El a atins ultimul act la Turneul Campionilor la a doua participare la competiţia care reuneşte cei mai buni opt jucători ai sezonului, după ce anul trecut s-a oprit în semifinale.

Casper Ruud – Novak Djokovic, finala Turneului Campionilor

Începutul semifinalei a fost echilibrat, fiecare jucător reuşind să îşi facă serviciul de două ori (2-2), după care Rublev a pierdut opt ghemuri la rând, astfel că victoria pentru Ruud a fost o formalitate în cele din urmă.

Djokovic (35 ani) va încerca duminică să egaleze recordul de titluri cucerite de Roger Federer la Turneul Campionilor, şase, ediţia din acest an a competiţiei având cel mai mare premiu pus în joc până acum, 4.740.300 de dolari.

Numărul opt mondial va juca a cincea sa finală în acest an (una singură pierdută, la Mastersul 1.000 de la Paris). În semifinale, Djokovic a trecut de americanul Taylor Fritz cu 7-6 (7/5), 7-6 (8/6).

Reclamă

Reacţia emoţionantă a lui Novak Djokovic, după ce a câştigat aproape 5 milioane de dolari într-o săptămână

Novak Djokovic a avut o reacţie emoţionantă, după ce a câştigat aproape 5 milioane de dolari într-o săptămână, la Turneul Campionilor. Sârbul a mărturisit că fiecare dolar câştigat a venit ca urmare a unei munci extraordinare depuse de-a lungul carierei.

Novak Djokovic s-a calificat în finala Turneului Campionilor, după ce a trecut în penultimul act de americanul Taylor Fritz. Graţie succesului din semifinale, Nole s-a apropiat la doar un singur pas de cucerirea celui mai mare premiu din istoria tenisului masculin.

În continuare, Novak Djokovic a oferit declaraţii despre câştigurile sale din tenis. Acesta a mărturisit că a trecut prin clipe extrem de dificile, până să ajungă să deţină o avere impresionantă. Mai mult decât atât, sârbul susţine că oamenii privesc doar sumele pe care un tenismen le câştigă la un turneu, fără să ştie ce taxe se plătesc în urma acestora.

Reclamă 4 / 0/3

„Toate sunt informaţii publice. Desigur, oamenii pot vedea doar cât de mult câştigăm. Dar despre taxe şi celelalte cheltuieli nimeni nu vorbeşte. Am fost foarte norocos. Asta vine ca o consecinţă a tenisului meu, precum şi a succesului pe care l-am avut, alături de familie şi echipă.

Cred că fiecare euro pe care l-am câştigat, l-am câştigat cu multă transpiraţie, şi cu multe lacrimi. Nu i-au nimic de bun pentru că ştiu cum este să nu ai nimic pe masă, să vii dintr-o familie cu cinci membrii, să trăieşti perioada războiului şi a sancţiunilor…Să nu uităm de unde vin şi în ce perioadă am crescut.

Ştiu perfect cealaltă parte a vieţii, ceea ce mă ajută este faptul că apreciez mult mai mult ce câştig”, a declarat Novak Djokovic, citat de Mundo Deportivo.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și