Închide meniul

Reacţia emoţionantă a lui Novak Djokovic, după ce a câştigat aproape 5 milioane de dolari într-o săptămână la Turneul Campionilor: „Ştiu cum e să nu ai nimic pe masă”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 noiembrie 2022, 22:44

Reacţia emoţionantă a lui Novak Djokovic, după ce a câştigat aproape 5 milioane de dolari într-o săptămână la Turneul Campionilor: „Ştiu cum e să nu ai nimic pe masă

Novak Djokovic, reacţie emoţionantă după ce aproape a câştigat 5 milioane de dolari într-o săptămână

Novak Djokovic, în timpul partidei din semifinalele Turneului Campionilor 2022/ Profimedia

Novak Djokovic a avut o reacţie emoţionantă, după ce a câştigat aproape 5 milioane de dolari într-o săptămână, la Turneul Campionilor. Sârbul a mărturisit că fiecare dolar câştigat a venit ca urmare a unei munci extraordinare depuse de-a lungul carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic s-a calificat în finala Turneului Campionilor, după ce a trecut în penultimul act de americanul Taylor Fritz. Graţie succesului din semifinale, Nole s-a apropiat la doar un singur pas de cucerirea celui mai mare premiu din istoria tenisului masculin.

Reacţia genială a lui Novak Djokovic, după ce aproape a câştigat 5 milioane de dolari într-o săptămână

Întrebat dacă se gândeşte la zecile de mii de dolari pe care le-a câştigat din tenis, Novak Djokovic a oferit un răspuns genial: „Nu, mă gândesc doar la euro şi la dinari”, a declarat, glumind, sârbul.

În continuare, Novak Djokovic a oferit declaraţii despre câştigurile sale din tenis. Acesta a mărturisit că a trecut prin clipe extrem de dificile, până să ajungă să deţină o avere impresionantă. Mai mult decât atât, sârbul susţine că oamenii privesc doar sumele pe care un tenismen le câştigă la un turneu, fără să ştie ce taxe se plătesc în urma acestora.

„Toate sunt informaţii publice. Desigur, oamenii pot vedea doar cât de mult câştigăm. Dar despre taxe şi celelalte cheltuieli nimeni nu vorbeşte. Am fost foarte norocos. Asta vine ca o consecinţă a tenisului meu, precum şi a succesului pe care l-am avut, alături de familie şi echipă.

Reclamă

Cred că fiecare euro pe care l-am câştigat, l-am câştigat cu multă transpiraţie, şi cu multe lacrimi. Nu i-au nimic de bun pentru că ştiu cum este să nu ai nimic pe masă, să vii dintr-o familie cu cinci membrii, să trăieşti perioada războiului şi a sancţiunilor…Să nu uităm de unde vin şi în ce perioadă am crescut.

Ştiu perfect cealaltă parte a vieţii, ceea ce mă ajută este faptul că apreciez mult mai mult ce câştig”, a declarat Novak Djokovic, citat de Mundo Deportivo.

La Turneul Campionilor, Novak Djokovic ar putea câştiga cel mai mare premiu din istoria turneelor de tenis din circuitul ATP, şi anume aprope 5 milioane de dolari. Această sumă îi va intra în conturi sârbului, dacă va câştiga finala competiţiei.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, la ediţia din acest an, graţie victoriilor pe linie, Nole a devenit primul jucător de tenis care depăşeşte suma de 160 de milioane de dolari, câştigată doar din sportul alb.

Novak Djokovic s-a calificat în finala Turneului Campionilor, după un meci de senzaţie cu Taylor Fritz

Novak Djokovic s-a calificat în finala Turneului Campionilor, după două seturi extrem de echilibrate cu Taylor Fritz. Sârbul şi-a asigurat biletele pentru ultimul act al competiţiei, după o victorie cu 7-6(5), 7-6(6).

Pentru trofeu, fostul lider mondial se va duela cu învingătorul partidei dintre rusul Andrei Rublev (7 ATP) şi norvegianul Casper Ruud (4 ATP).

Novak Djokovic (35 ani) a atins un record fabulos, şi s-a calificat în a opta sa finală la un Turneu al Campionilor, în 15 participări. În ultimul act al competiţiei, sârbul va încerca să egaleze recordul de şase titluri la acest turneu care reuneşte cei mai buni opt jucători ai sezonului, deţinut de elveţianul Roger Federer.

Jucătorul sârb vizează, de asemenea, al doilea său mare titlu al anului, după Wimbledon. Nole a ratat o mare parte a sezonului, între care Openul Australiei şi US Open, pentru refuzul de a se vaccina anti Covid.

În setul secund al partidei din semifinale, Novak Djokovic a revenit fantastic. Taylor Fritz a condus cu 5-3, iar din acel moment, sârbul a prestat un joc impecabil şi a reuşit să se impună, după un tie-break colosal.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și