Închide meniul

Frații ”Mineru” se bat în aceeași seară, pe 16 decembrie! Unul la București, celălalt la Moscova

Antena Sport Publicat: 27 noiembrie 2022, 14:28

Reclamă
Frații ”Mineru” se bat în aceeași seară, pe 16 decembrie! Unul la București, celălalt la Moscova

Heroes Fight League

Frații ”Mineru” se bat în aceeași seară, in gale diferite. Cei doi au meciuri foarte importante pentru cariera lor.

Frații ”Mineru” se bat în aceeași seară, in gale diferite. Cei doi au meciuri foarte importante pentru cariera lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Pîrtea se bate în gala iFight Heroes ce are loc pe 16 decembrie, la Sala Polivalentă din București. Acesta luptă pentru centura de campion la 70 de kilograme. Adversarul său este Cristian Iorga, un sportiv la fel de bun ce dorește la rândul său să devină campionul promoției.

Florin are un palmares excelent, de opt victorii în nouă meciuri. Acesta vine după trei victorii la rând în cadrul categoriei. Și-a câștigat locul în meciul de titlu după ce l-a învins la decizie împărțită, în luna iunie, pe Mihai Iorga.

De partea cealaltă, Cristian Iorga are și el un palmares foarte bun, de cinci victorii din șase meciuri la profesioniști, și o carieră fantastică la amatori. Acesta are două victorii la rând în cadrul categoriei și și-a câștigat locul în meciul de centură după ce l-a învins, în luna iunie, pe Denis Crețu din Republica Moldova.

Frații ”Mineru” se bat în aceeași seară!

Aurel Pîrtea este unul dintre cei mai buni luptători români de MMA. Acesta activează de 5 ani în promoți ACA, una dintre cele mai puternice din lume. ”Mineru” se bate la Moscova cu un nume cunoscut în MMA. Adversarul său este brazilianul Hacran Dias. Acesta a avut 8 meciuri în UFC, iar de 3 ani luptă în ACA. Cei doi vor lupta în gala ce va avea loc la Moscova, pe 16 decembrie, în aceeași seară cu gala iFight Heroes de la București.

Reclamă

Este pentru prima dată în cariera lor, când cei doi frați luptă în aceeași seară la profesioniști. De obicei, Aurel era mereu la colțul fratelui său la galele Heroes Fight League. Cei doi au oferit imagini emoționante la victoria din luna iunie. Aurel l-a purtat pe sus pe fratele său. Ambii au fost în lacrimi după victoria la puncte.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
Vezi toate știrile
Citește și