Închide meniul

Frații ”Mineru” se bat în aceeași seară, pe 16 decembrie! Unul la București, celălalt la Moscova

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 noiembrie 2022, 14:28

Frații ”Mineru” se bat în aceeași seară, pe 16 decembrie! Unul la București, celălalt la Moscova

Heroes Fight League

Frații ”Mineru” se bat în aceeași seară, in gale diferite. Cei doi au meciuri foarte importante pentru cariera lor.

Frații ”Mineru” se bat în aceeași seară, in gale diferite. Cei doi au meciuri foarte importante pentru cariera lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Pîrtea se bate în gala iFight Heroes ce are loc pe 16 decembrie, la Sala Polivalentă din București. Acesta luptă pentru centura de campion la 70 de kilograme. Adversarul său este Cristian Iorga, un sportiv la fel de bun ce dorește la rândul său să devină campionul promoției.

Florin are un palmares excelent, de opt victorii în nouă meciuri. Acesta vine după trei victorii la rând în cadrul categoriei. Și-a câștigat locul în meciul de titlu după ce l-a învins la decizie împărțită, în luna iunie, pe Mihai Iorga.

De partea cealaltă, Cristian Iorga are și el un palmares foarte bun, de cinci victorii din șase meciuri la profesioniști, și o carieră fantastică la amatori. Acesta are două victorii la rând în cadrul categoriei și și-a câștigat locul în meciul de centură după ce l-a învins, în luna iunie, pe Denis Crețu din Republica Moldova.

Frații ”Mineru” se bat în aceeași seară!

Aurel Pîrtea este unul dintre cei mai buni luptători români de MMA. Acesta activează de 5 ani în promoți ACA, una dintre cele mai puternice din lume. ”Mineru” se bate la Moscova cu un nume cunoscut în MMA. Adversarul său este brazilianul Hacran Dias. Acesta a avut 8 meciuri în UFC, iar de 3 ani luptă în ACA. Cei doi vor lupta în gala ce va avea loc la Moscova, pe 16 decembrie, în aceeași seară cu gala iFight Heroes de la București.

Reclamă

Este pentru prima dată în cariera lor, când cei doi frați luptă în aceeași seară la profesioniști. De obicei, Aurel era mereu la colțul fratelui său la galele Heroes Fight League. Cei doi au oferit imagini emoționante la victoria din luna iunie. Aurel l-a purtat pe sus pe fratele său. Ambii au fost în lacrimi după victoria la puncte.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și