Închide meniul

Marcel Răducanu, invitatul special al Borussiei Dortmund la București: „M-au sunat și mi-au propus să vin cu ei!”

Alexandru Ivan Publicat: 9 decembrie 2022, 16:50

Reclamă
Marcel Răducanu, invitatul special al Borussiei Dortmund la București: „M-au sunat și mi-au propus să vin cu ei!

Marcel Răducanu, invitatul special al Borussiei Dortmund la București

Marcel Răducanu, în timpul unui meci / Hepta

Marcel Răducanu a fost invitatul special din delegația celor de la Borussia Dortmund care a făcut deplasarea la București pentru turneul amical programat sâmbătă, cu Rapid și Fiorentina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nemții au ajuns vineri în România, iar alături de ei a venit și Marcel Răducanu, fosta legendă a „galben-negrilor”, care a jucat șase ani pentru formația din Bundesliga.

Marcel Răducanu, invitatul special de Borussia Dortmund la București

„Mă bucur că am venit iar, am mai fost acum câteva săptămâni la Ghencea, iar acum m-au sunat cei de la Borussia și mi-au propus să vin cu ei, ca ambasador pentru acestă acțiune.

Vin cu cea mai mare plăcere și încerc să fiu pe lângă echipă, unde am jucat 6 ani. Sunt aproape 40 de ani de când nu am mai zburat cu echipa. Sper să vină multă lume la acest eveniment, este unul frumos”, a spus Marcel Răducanu, la sosirea în România, conform digisport.ro.

Dortmund a venit în România cu o parte din jucătorii care au reprezentat Germania la Campionatul Mondial din Qatar.

Reclamă

„Din păcate, nu sunt toți care au jucat la Mondial, sunt vreo doi-trei care au fost la Cupa Mondială. Sigur că sunt triști că au ieșit din grupă așa repede, acesta e fotbalul, au meritat, probabil. Nu cred că a jucat vreodată Rapid cu Borussia”, a mai spus Marcel Răducanu.

Rapid va juca într-un turneu de „5 stele”, pe Arena Națională, cu Fiorentina și Borussia Dortmund

Rapid se pregătește pentru un turneu de lux pe Arena Națională. Echipa pregătită de Adrian Mutu se va duela cu două cluburi răsunătoare din Europa, Dortmund și Fiorentina.

Pentru Mutu e un duel special. „Briliantul” își va întâlni fosta echipă, Fiorentina, pentru care a jucat în perioada 2006-2011, reușind să marcheze 69 de goluri în 143 de meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

„Rapid va lua parte la turneul Superbet International Cup. La triunghiularul de pe 10 decembrie vor mai participa Borussia Dortmund și ACF Fiorentina”, se arată în anunțul făcut de

Rapid se află pe locul 3 în Liga 1, cu 34 de puncte, după primele 19 etape. Pentru formația giuleșteană urmează duelul cu Petrolul, de pe 14 decembrie, în Liga 1.

La ora actuală, Fiorentina se află pe locul 10 în Serie A, după 15 etape. De cealaltă parte, Borussia Dortmund ocupă poziția a 6-a în Bundesliga, tot după 15 runde.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu au ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
Vezi toate știrile
Citește și