Închide meniul

Cristi Iorga a fost invitatul lui Dan Pavel în emisiunea AS.ro LIVE! Ultimele detalii oferite despre gala iFight Heroes „Bătaie-n Balcani”

Viviana Moraru Publicat: 14 decembrie 2022, 8:00 / Actualizat: 14 decembrie 2022, 11:35

Reclamă
Cristi Iorga a fost invitatul lui Dan Pavel în emisiunea AS.ro LIVE! Ultimele detalii oferite despre gala iFight Heroes „Bătaie-n Balcani

Cristi Iorga, invitatul lui Dan Pavel în emisiunea AS.ro LIVE

Cristi Iorga, în timpul unui eveniment/ Facebook Cristi Iorga

Cristi Iorga a fost invitatul lui Dan Pavel, în emisiunea AS.ro LIVE! Acesta a venit cu ultimele detalii, înaintea galei iFight Heroes „Bătaie-n Balcani”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gala iFight Heroes “Bătaie în Balcani”, cu Sandu Lungu şi “Bombardierul” Pascu e vineri, pe 16 decembrie, LIVE, pe AntenaPlay. Celei mai tari lupte din gală se văd şi pe Antena 1.

Cristi Iorga, invitatul lui Dan Pavel în emisiunea AS.ro LIVE

Mineru Jr vs Cristi Iorga este unul dintre cele mai tari meciuri din sporturile de contact din România în 2022. Lupta dintre cei doi are loc în gala iFight HEROES 6, ce va avea loc pe 16 decembrie la București. Meciul oferă celor doi sportivi șansa de a deveni campionul promoției la categoria ușoară, de 70kg.

Cei doi sunt cei mai buni luptători din țară la categoria 70kg. Mineru Jr, sau Florin Pîrtea pe numele său, are un palmares excelent de 8 victorii din 9 lupte disputate la profesioniști. Acesta l-a învins la decizie împărțită pe Mihai Iorga în gala Heroes 4, obținând astfel locul în meciul de titlu.

De partea cealaltă, Cristian Iorga are 5 victorii în 6 meciuri la profesioniști. Acesta a reușit să îl învingă la decizie pe Denis Crețu din Republica Moldova, calificându-se în meciul pentru centură.

Reclamă

Lupta dintre cei doi are loc în gala iFight HEROES 6, ce va avea loc pe 16 decembrie la Sala Polivalentă din București. În aceeași gală vor mai lupta nume mari din MMA-ul românesc. Ion Pascu, Sandu Lungu, Laurențiu Călugăru sau Mădălin Pîrvulescu vor urca în cușca Heroes.

De altfel, doi dintre sportivii ce vor lupta în gala HEROES de pe 16 decembrie au obținut victorii importante în acest octombrie. Mădălin Pîrvulescu a învins prin KO în gala KSW din Polonia, în timp ce John Berceni s-a impus prin TKO în gala Hexagone din Germania.

Evenimentul va fi transmis de Antena 1 și Antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gala iFight Heroes ”Bătaie-n Balcani” pe 16 decembrie, la Antena 1 și Antenaplay.ro

Evenimentul va fi transmis de Antena 1 și Antenaplay.ro. Gala începe la ora 18:30 în direct și în exclusivitate pe Antenaplay.ro. Cele mai tari meciuri ale serii vor fi pe Antena 1.

Galele iFight Heroes au stabilit mai multe recorduri de audiență anul acesta. Cele 3 ediții din 2022 sunt lideri detașați de audiență TV pe segmentul galelor de contact din România, incluzând evenimentele de kickbox și box. De asemenea, ultima ediție, din septembrie, de la Mioveni, a consemnat un record all time de audiență TV la o gală de MMA din România, conform paginilor de social media Heroes Fight League.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și