Închide meniul

Cristi Iorga a fost invitatul lui Dan Pavel în emisiunea AS.ro LIVE! Ultimele detalii oferite despre gala iFight Heroes „Bătaie-n Balcani”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 decembrie 2022, 8:00 / Actualizat: 14 decembrie 2022, 11:35

Cristi Iorga a fost invitatul lui Dan Pavel în emisiunea AS.ro LIVE! Ultimele detalii oferite despre gala iFight Heroes „Bătaie-n Balcani

Cristi Iorga, invitatul lui Dan Pavel în emisiunea AS.ro LIVE

Cristi Iorga, în timpul unui eveniment/ Facebook Cristi Iorga

Cristi Iorga a fost invitatul lui Dan Pavel, în emisiunea AS.ro LIVE! Acesta a venit cu ultimele detalii, înaintea galei iFight Heroes „Bătaie-n Balcani”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gala iFight Heroes “Bătaie în Balcani”, cu Sandu Lungu şi “Bombardierul” Pascu e vineri, pe 16 decembrie, LIVE, pe AntenaPlay. Celei mai tari lupte din gală se văd şi pe Antena 1.

Cristi Iorga, invitatul lui Dan Pavel în emisiunea AS.ro LIVE

Mineru Jr vs Cristi Iorga este unul dintre cele mai tari meciuri din sporturile de contact din România în 2022. Lupta dintre cei doi are loc în gala iFight HEROES 6, ce va avea loc pe 16 decembrie la București. Meciul oferă celor doi sportivi șansa de a deveni campionul promoției la categoria ușoară, de 70kg.

Cei doi sunt cei mai buni luptători din țară la categoria 70kg. Mineru Jr, sau Florin Pîrtea pe numele său, are un palmares excelent de 8 victorii din 9 lupte disputate la profesioniști. Acesta l-a învins la decizie împărțită pe Mihai Iorga în gala Heroes 4, obținând astfel locul în meciul de titlu.

De partea cealaltă, Cristian Iorga are 5 victorii în 6 meciuri la profesioniști. Acesta a reușit să îl învingă la decizie pe Denis Crețu din Republica Moldova, calificându-se în meciul pentru centură.

Reclamă

Lupta dintre cei doi are loc în gala iFight HEROES 6, ce va avea loc pe 16 decembrie la Sala Polivalentă din București. În aceeași gală vor mai lupta nume mari din MMA-ul românesc. Ion Pascu, Sandu Lungu, Laurențiu Călugăru sau Mădălin Pîrvulescu vor urca în cușca Heroes.

De altfel, doi dintre sportivii ce vor lupta în gala HEROES de pe 16 decembrie au obținut victorii importante în acest octombrie. Mădălin Pîrvulescu a învins prin KO în gala KSW din Polonia, în timp ce John Berceni s-a impus prin TKO în gala Hexagone din Germania.

Evenimentul va fi transmis de Antena 1 și Antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gala iFight Heroes ”Bătaie-n Balcani” pe 16 decembrie, la Antena 1 și Antenaplay.ro

Evenimentul va fi transmis de Antena 1 și Antenaplay.ro. Gala începe la ora 18:30 în direct și în exclusivitate pe Antenaplay.ro. Cele mai tari meciuri ale serii vor fi pe Antena 1.

Galele iFight Heroes au stabilit mai multe recorduri de audiență anul acesta. Cele 3 ediții din 2022 sunt lideri detașați de audiență TV pe segmentul galelor de contact din România, incluzând evenimentele de kickbox și box. De asemenea, ultima ediție, din septembrie, de la Mioveni, a consemnat un record all time de audiență TV la o gală de MMA din România, conform paginilor de social media Heroes Fight League.

Recomandări
  • Cristi Iorga, invitatul lui Dan Pavel  în emisiunea AS.ro LIVE
  • Ultimele detalii despre gala iFIGHT Heroes „Bătaie-n Balcani”

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și