Închide meniul

Adrian Șut, tot mai aproape de plecarea de la FCSB! Anunțul făcut de impresarul jucătorului: „Există o ofertă concretă!”

Cosmin Olteanu Publicat: 25 decembrie 2022, 19:11

Reclamă
Adrian Șut, tot mai aproape de plecarea de la FCSB! Anunțul făcut de impresarul jucătorului: Există o ofertă concretă!”

Omul care l-a „inventat” pe Adrian Șut, laude pentru „perla” FCSB-ului

Adrian Șut, în timpul unui meci disputat de FCSB / Profimedia

Adrian Șut, tot mai aproape de plecarea de la FCSB! Impresarul jucătorului a anunțat unde ar putea să plece „perla” lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Șut a fost transferat de FCSB, în vara lui 2019, liber de contract, de la Academica Clinceni. Acesta mai are contract până în 2023 cu vicecampioana României.

Adrian Șut, tot mai aproape de plecarea de la FCSB

Florin Vulturar, impresarul lui Adrian Șut, susține că se află în contact cu trei cluburi din Danemarca, Turcia și Cehia, care sunt interesate de Adrian Șut. Însă, potrivit spuselor acestuia, există o singură ofertă concretă pentru jucătorul FCSB-ului, în momentul de față.

„Suntem în dialog cu 3 cluburi în acest moment: unul din Danemarca, unul din Turcia şi unul din Cehia. Dar nu este profesionist să vorbim despre numele cluburilor şi nici nu am aprobarea pentru asta.

S-a maturizat (n.r. Adrian Şut) şi este pregătit să joace la un nivel superior. Momentan, există o ofertă concretă, dar nu vine din Danemarca”, a declarat Florin Vulturar, pentru tipsbladet.dk.

Reclamă

Adrian Șut visează la un titlu cu FCSB

În luna iulie, înainte de debutul noului sezon de Liga 1, Adrian Șut se declara încrezător că FCSB va câștiga titlul de campioană.

„Ne-am relaxat și acum am venit să ne pregătim. A fost o vacanță destul de scurtă, iar acum am venit la vizita medicală. Am reușit să ne reîncărcăm și suntem pozitivi că putem câștiga campionatul. Contează mult cum începi, dar și cum termini. Anul trecut am fost aproape.

Nu sunt în măsură să spun de cine vine, cine pleacă. Eu o să joc unde este nevoie. Dacă trebuie să joc acolo ca să ajut echipa (n.r. fundaș central), o să joc acolo”, spunea Adrian Șut, în luna iunie a acestui an.

Reclamă 4 / 0/3

În prezent, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 38 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO Vezi toate știrile
Citește și