Închide meniul

Florin Lovin a dat cărțile pe față despre Gigi Becali și FCSB: “5 luni n-am luat banii! Am avut un contract foarte dubios”

Cosmin Cioboată Publicat: 26 decembrie 2022, 8:28

Reclamă
Florin Lovin a dat cărțile pe față despre Gigi Becali și FCSB: “5 luni n-am luat banii! Am avut un contract foarte dubios”

Florin Lovin a jucat la FCSB în perioada 2004-2009

Florin Lovin a jucat la FCSB în perioada 2004-2009 / Hepta

Florin Lovin a dat cărțile pe față despre Gigi Becali și FCSB. Fostul mijlocaș a dezvăluit momentele inedite prin care a trecut în tricoul roș-albastru. Dublul campion al României cu FCSB a declarat că a stat 5 luni neplătit după ce a semnat cu echipa patronată de Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovin a explicat că “am avut un contract foarte dubios”, care l-a obligat pe Gigi Becali să dea 500.000 de euro către primul club al mijlocașului, FCM Bacău, în momentul transferului său în Germania, la 1860 Munchen.

Florin Lovin a dat cărțile pe față despre Gigi Becali și FCSB

Florin Lovin a mărturisit că s-a acomodat greu la FCSB, însă în cele din urmă a prins încredere în el și a început să joace din ce în ce mai bine.

Totuși, fostul mijlocaș a recunoscut că a fost afectat la un meci cu Oțelul Galați, când Gigi Becali i-a dat ordin lui Walter Zenga să nu îl mai folosească.

“Eu mi-l aduc aminte doar pentru lucrurile frumoase, chiar dacă am suferit din cauza relaţiei pe care am avut-o cu Gigi Becali. Am avut un contract foarte dubios!

Reclamă

Eu şi Baciu aveam o clauză că în orice condiţii ne despărţim de Steaua (n.r. – FCSB), chiar dacă mă lăsam de fotbal sau dădea maşina peste mine pe stradă, Steaua (n.r. – FCSB) trebuie să plătească 500.000 de euro Bacăului.

Am avut oferte de 700-800 mii de euro refuzate de Becali din acest motiv. La transferul meu la Munchen, oficializat cu 600.000 de euro, 500.000 s-au dus la Bacău, Steaua (n.r. – FCSB) a rămas doar cu o sută de mii.

Florin Lovin, urmărit de ghinion: „Doamne, când se mai aliniază şi pentru mine planetele?”

Visul oricărui copil era să ajungă la una dintre cele trei echipe din Bucureşti sau la Craiova. Asta erau idealurile când te apucai de fotbal. Steaua (n.r. – FCSB) era echipa copilăriei mele.

Reclamă 4 / 0/3

Când am plecat de la Bacău nu luasem vreo trei luni banii şi am zis că vin la Steaua (n.r. – FCSB) şi-mi iau banii. Eh, aici nu i-am luat cinci luni.

Că avea Gigi ceva probleme. ‘Doamne, când se mai aliniază şi pentru mine planetele?’, mi-am zis. A fost o perioadă grea, iar pentru mine la început chiar a fost mai greu să joc. La meciul cu Valencia, la câteva luni, când am dat gol din penalty şi de acolo am prins încrederea necesară să merg numai înainte. Oricum, după fiecare meci Becali se lua de mine.

Ţin minte că i-a şi zis lui Walter Zenga la un meci la Galaţi: ‘Dacă-l mai bagi pe Lovin, te dau afară’. Chiar am suferit la început, însă după m-a ajutat foarte mult şi m-a apreciat. Am fost un jucător muncitor şi niciodată nu m-am crezut mai mult decât eram”, a spus Florin Lovin, pentru gsp.ro.

Florin Lovin a jucat la FCSB între 2004 și 2009, perioadă în care a câștigat două titluri și o Supercupă a României. Fostul mijlocaș a devenit campion al României și cu Astra Giurgiu, în 2016.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng!” Un jucător de la Petrolul a cedat, după s-a salvat matematic de la retrogradare 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj Vezi toate știrile
Citește și