Închide meniul

Florin Lovin a dat cărțile pe față despre Gigi Becali și FCSB: “5 luni n-am luat banii! Am avut un contract foarte dubios”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 26 decembrie 2022, 8:28

Florin Lovin a dat cărțile pe față despre Gigi Becali și FCSB: “5 luni n-am luat banii! Am avut un contract foarte dubios”

Florin Lovin a jucat la FCSB în perioada 2004-2009

Florin Lovin a jucat la FCSB în perioada 2004-2009 / Hepta

Florin Lovin a dat cărțile pe față despre Gigi Becali și FCSB. Fostul mijlocaș a dezvăluit momentele inedite prin care a trecut în tricoul roș-albastru. Dublul campion al României cu FCSB a declarat că a stat 5 luni neplătit după ce a semnat cu echipa patronată de Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovin a explicat că “am avut un contract foarte dubios”, care l-a obligat pe Gigi Becali să dea 500.000 de euro către primul club al mijlocașului, FCM Bacău, în momentul transferului său în Germania, la 1860 Munchen.

Florin Lovin a dat cărțile pe față despre Gigi Becali și FCSB

Florin Lovin a mărturisit că s-a acomodat greu la FCSB, însă în cele din urmă a prins încredere în el și a început să joace din ce în ce mai bine.

Totuși, fostul mijlocaș a recunoscut că a fost afectat la un meci cu Oțelul Galați, când Gigi Becali i-a dat ordin lui Walter Zenga să nu îl mai folosească.

“Eu mi-l aduc aminte doar pentru lucrurile frumoase, chiar dacă am suferit din cauza relaţiei pe care am avut-o cu Gigi Becali. Am avut un contract foarte dubios!

Reclamă

Eu şi Baciu aveam o clauză că în orice condiţii ne despărţim de Steaua (n.r. – FCSB), chiar dacă mă lăsam de fotbal sau dădea maşina peste mine pe stradă, Steaua (n.r. – FCSB) trebuie să plătească 500.000 de euro Bacăului.

Am avut oferte de 700-800 mii de euro refuzate de Becali din acest motiv. La transferul meu la Munchen, oficializat cu 600.000 de euro, 500.000 s-au dus la Bacău, Steaua (n.r. – FCSB) a rămas doar cu o sută de mii.

Florin Lovin, urmărit de ghinion: „Doamne, când se mai aliniază şi pentru mine planetele?”

Visul oricărui copil era să ajungă la una dintre cele trei echipe din Bucureşti sau la Craiova. Asta erau idealurile când te apucai de fotbal. Steaua (n.r. – FCSB) era echipa copilăriei mele.

Reclamă 4 / 0/3

Când am plecat de la Bacău nu luasem vreo trei luni banii şi am zis că vin la Steaua (n.r. – FCSB) şi-mi iau banii. Eh, aici nu i-am luat cinci luni.

Că avea Gigi ceva probleme. ‘Doamne, când se mai aliniază şi pentru mine planetele?’, mi-am zis. A fost o perioadă grea, iar pentru mine la început chiar a fost mai greu să joc. La meciul cu Valencia, la câteva luni, când am dat gol din penalty şi de acolo am prins încrederea necesară să merg numai înainte. Oricum, după fiecare meci Becali se lua de mine.

Ţin minte că i-a şi zis lui Walter Zenga la un meci la Galaţi: ‘Dacă-l mai bagi pe Lovin, te dau afară’. Chiar am suferit la început, însă după m-a ajutat foarte mult şi m-a apreciat. Am fost un jucător muncitor şi niciodată nu m-am crezut mai mult decât eram”, a spus Florin Lovin, pentru gsp.ro.

Florin Lovin a jucat la FCSB între 2004 și 2009, perioadă în care a câștigat două titluri și o Supercupă a României. Fostul mijlocaș a devenit campion al României și cu Astra Giurgiu, în 2016.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 3-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Au marcat doi jucători intraţi la pauză 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și