Închide meniul

Edi Iordănescu, dezvăluiri fabuloase de la negocierile cu FCSB: “M-a sunat la 1 noaptea!”. Ce s-a întâmplat înainte să semneze cu clubul lui Gigi Becali

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 25 decembrie 2022, 21:54

Edi Iordănescu, dezvăluiri fabuloase de la negocierile cu FCSB: “M-a sunat la 1 noaptea!”. Ce s-a întâmplat înainte să semneze cu clubul lui Gigi Becali

Edi Iordănescu a antrenat FCSB în perioada august - noiembrie 2021

Edi Iordănescu a antrenat FCSB în perioada august - noiembrie 2021 / Hepta

Edi Iordănescu a făcut dezvăluiri fabuloase de la negocierile cu FCSB, din vara anului 2021. Actualul selecționer al naționalei României a antrenat echipa lui Gigi Becali timp de 3 luni, perioadă în care a adunat 12 meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iordănescu Jr. s-a despărțit prematur de formația roș-albastră, după 8 victorii, 2 egaluri și 2 înfrângeri.

Edi Iordănescu, dezvăluiri fabuloase de la negocierile cu FCSB

Tehnicianul de 44 de ani a dezvăluit că a pus multe condiții înainte să semneze cu FCSB și era convins că Gigi Becali le va refuza. Edi Iordănescu a negociat direct cu Valeriu Argăseală, cel pe care l-a șocat cu solicitările sale.

Președintele vicecampioanei României l-a sunat pe Iordănescu la “12-1 noaptea” pentru a-i spune că nu are șanse să-l convingă pe Gigi Becali cu condițiile respective, care l-ar fi ajutat să aibă “mână liberă” la echipă.

În cele din urmă, patronul FCSB le-a acceptat, iar cei doi au bătut palma.

Reclamă

„Am venit cu foarte multe solicitări. Am stat de vorbă cu cel care mă reprezintă și cu avocatul meu și am pus foarte multe condiții. Recunosc, multe au fost puse tocmai în ideea să nu-mi fie acceptate, asta pentru a nu ne certa sau să merg și să fie probleme ulterior.

Îmi aduc aminte, undeva pe la 12-1 noaptea, eu i-am dat domnului Argăseală aceste condiții și după 10 minute m-a sunat și mi-a zis ‘De ce nu îi spui direct că nu vrei să vii? Nu poate să accepte niciun club ce ai pus tu aici’. Și eu i-am spus că doar în acele condiții cred că am o șansă să muncesc așa cum eu cred.

A rămas că ne auzim dimineața și după alte 10 minute m-a sunat și mi-a spus că totul e aprobat ‘Îți pui ce vrei în contract și mâine te așteptăm la antrenament’”, a spus Edi Iordănescu, în podcastul “Tare de tot”.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu s-a convins: „Nu cred că Gigi Becali poate să-și schimbe stilul”

În ciuda condițiilor acceptate înainte să semneze, Gigi Becali s-a implicat la echipă, iar acest lucru l-a făcut pe Edi Iordănescu să plece, renunțând chiar la o clauză de 500.000 de euro.

Edi Iordănescu spune că s-ar mai gândi să revină la FCSB doar dacă Gigi Becali și-ar schimba stilul managerial, lucru pe care selecționerul îl consideră greu de realizat.

“(N.r. – Ai mai reveni la FCSB?) Nu știu ce să spun. Nu cred că poate vreodată să-și schimbe stilul (n.r. – Gigi Becali). Trebuie să aibă stilul pe care-l dorește, sunt banii lui, dar mereu am spus că trebuie să țină cont de câți suporteri are acea echipă.

Cred că anumite lucruri ar trebui să fie gestionate cu mare atenție, însă nu-mi permit să vorbesc pentru că nu sunt banii mei. Eu am trecut însă peste orice fel de supărare personală”, a mai declarat Edi Iordănescu, potrivit sursei citate.

Edi Iordănescu este cu gândul la EURO 2024, de Crăciun

Edi Iordănescu a transmis un mesaj special în ziua de Crăciun. Selecționerul echipei naționale se gândește doar la EURO 2024. Își dorește ca România să obțină calificarea la turneul final.

„Cu ocazia Sărbătorilor, le urez tuturor românilor să fie fericiți și să aibă parte în noul an de tot ce își doresc! Sărbători liniștite, sănătate și să privească înainte cu încredere, să avem cu toții un an 2023 așa cum ni-l dorim!

Mesajul meu pentru suporterii echipei naționale este unul de unitate și speranță. Să fim mai uniți ca oricând și să credem că împreună putem să ne împlinim visul la care visăm. Luptăm pentru România și sper din suflet ca peste un an de zile să fim calificați la Campionatul European! Ca să reușim, trebuie să credem și să fim uniți. Dacă vom face asta, vom birui!

Reclamă

Jucătorilor de la echipa națională le amintesc faptul că au datoria de a da totul șiu de a crede că putem aduce înapoi gloria fotbalului românesc! Trebuie să ducem România la EURO și să facem românii mândri după atâția ani! Haideți să facenm din 2023 anul nostru! Să facem România fericită! La mulți ani, români!”, a transmis Edi Iordănescu, conform FRF.

Recomandări
  • Edi Iordănescu, dezvăluiri fabuloase de la negocierile cu FCSB
  • “M-a sunat la 1 noaptea!”

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
Vezi toate știrile
Citește și