Închide meniul

Adrian Mititelu a dezvăluit motivul pentru care nu a putut refuza oferta lui Gigi Becali pentru Andrea Compagno: „Cheltuielile sunt mari!”

Cosmin Olteanu Publicat: 28 decembrie 2022, 18:01

Reclamă
Adrian Mititelu a dezvăluit motivul pentru care nu a putut refuza oferta lui Gigi Becali pentru Andrea Compagno: Cheltuielile sunt mari!”

Adrian Mititelu a dezvăluit motivul pentru care nu a putut refuza oferta lui Gigi Becali pentru Andrea Compagno

Andrea Compagno, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

Adrian Mititelu a dezvăluit motivul pentru care nu a putut refuza oferta lui Gigi Becali pentru Andrea Compagno.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a fost transferat de FCSB, în vara acestui an, pentru 1,5 milioane de euro, de la FC U Craiova. Acesta mai are contract până în 2024 cu formația bucureșteană.

Adrian Mititelu a dezvăluit motivul pentru care nu a putut refuza oferta lui Gigi Becali pentru Andrea Compagno

Adrian Mititelu susține că nu și-ar fi dorit ca Andrea Compagno să plece de la echipa sa, însă, din cauza cheltuielilor mari pe care le are cu FC U Craiova, a fost obligat să accepe oferta lui Gigi Becali.

„Cheltuielile sunt mari. De asta nu mi-am permis să refuz oferta pentru Compagno. Abia anul ăsta am numai un milion de euro diferența dintre venituri și cheltuieli. E primul an în care mă costă echipa doar un milion de euro. 

Restul bugetului este completat din drepturile de televiziune și din diverse sponsorizări. Veniturile TV reprezintă în medie 40% din cheltuielile cluburilor”, a declarat Adrian Mititleu, pentru gsp.ro.

Reclamă

Adrian Mititelu: „Patronii vin cu bani de acasă!”

„În cele mai multe cazuri, patronii cluburilor care vor să joace sus în clasament vin cu bani de acasă. Aceștia creditează cluburile, iar creditările riști să nu le mai recuperezi niciodată. Nu e altă formă legală în România. Mai mult, trebuie să echilibrezi balanța. 

Dacă n-ai niște coeficienți de rentabilitate, nu obții licența. Să zicem că pe plan național mai treacă-meargă, sunt condiții mai puțin aspre. Dar dacă vrei licență de UEFA, trebuie să ai venituri la club, altfel poți tu să fii cel mai bogat om din România, nu ține!”, a mai spus Adrian Mititelu.

În prezent, FC U Craiova se află pe locul 10 din Liga 1, cu 23 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit site-ului transfermarkt.com, cota lui Andrea Compagno este de 1,4 milioane de euro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și