Închide meniul

Adrian Mititelu a dezvăluit motivul pentru care nu a putut refuza oferta lui Gigi Becali pentru Andrea Compagno: „Cheltuielile sunt mari!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 28 decembrie 2022, 18:01

Adrian Mititelu a dezvăluit motivul pentru care nu a putut refuza oferta lui Gigi Becali pentru Andrea Compagno: Cheltuielile sunt mari!”

Adrian Mititelu a dezvăluit motivul pentru care nu a putut refuza oferta lui Gigi Becali pentru Andrea Compagno

Andrea Compagno, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

Adrian Mititelu a dezvăluit motivul pentru care nu a putut refuza oferta lui Gigi Becali pentru Andrea Compagno.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a fost transferat de FCSB, în vara acestui an, pentru 1,5 milioane de euro, de la FC U Craiova. Acesta mai are contract până în 2024 cu formația bucureșteană.

Adrian Mititelu a dezvăluit motivul pentru care nu a putut refuza oferta lui Gigi Becali pentru Andrea Compagno

Adrian Mititelu susține că nu și-ar fi dorit ca Andrea Compagno să plece de la echipa sa, însă, din cauza cheltuielilor mari pe care le are cu FC U Craiova, a fost obligat să accepe oferta lui Gigi Becali.

„Cheltuielile sunt mari. De asta nu mi-am permis să refuz oferta pentru Compagno. Abia anul ăsta am numai un milion de euro diferența dintre venituri și cheltuieli. E primul an în care mă costă echipa doar un milion de euro. 

Restul bugetului este completat din drepturile de televiziune și din diverse sponsorizări. Veniturile TV reprezintă în medie 40% din cheltuielile cluburilor”, a declarat Adrian Mititleu, pentru gsp.ro.

Reclamă

Adrian Mititelu: „Patronii vin cu bani de acasă!”

„În cele mai multe cazuri, patronii cluburilor care vor să joace sus în clasament vin cu bani de acasă. Aceștia creditează cluburile, iar creditările riști să nu le mai recuperezi niciodată. Nu e altă formă legală în România. Mai mult, trebuie să echilibrezi balanța. 

Dacă n-ai niște coeficienți de rentabilitate, nu obții licența. Să zicem că pe plan național mai treacă-meargă, sunt condiții mai puțin aspre. Dar dacă vrei licență de UEFA, trebuie să ai venituri la club, altfel poți tu să fii cel mai bogat om din România, nu ține!”, a mai spus Adrian Mititelu.

În prezent, FC U Craiova se află pe locul 10 din Liga 1, cu 23 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit site-ului transfermarkt.com, cota lui Andrea Compagno este de 1,4 milioane de euro.

Recomandări
  • Adrian Mititelu, despre motivul pentru care l-a cedat pe Andrea Compagno la FCSB

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:36 FC Voluntari – FCU Craiova, LIVE SCORE, 17:00. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) Vezi toate știrile
Citește și