Închide meniul

Neymar, eliminat după o simulare în PSG – Strasbourg! Brazilianul a fost huiduit de fani

Alexandru Ivan Publicat: 28 decembrie 2022, 23:42

Reclamă
Neymar, eliminat după o simulare în PSG – Strasbourg! Brazilianul a fost huiduit de fani

Neymar, eliminat după o simulare în PSG - Strasbourg

Neymar, într-un meci pentru PSG / Profimedia

Neymar a fost eliminat după o simulare la primul său meci pentru PSG după Cupa Mondială, cu Strasbourg, în etapa 16-a din Ligue 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar a văzut primul cartonaș galben pentru un fault, în minutul 61. Două minute mai târziu, l-a văzut și pe al doilea, după o simulare în careul celor de la Strasbourg.

Neymar, eliminat după o simulare în PSG – Strasbourg

Brazilianul a căzut în suprafața de pedeapsă adversă, încercând să obțină o lovitură de la 11 metri. Nu l-a impresionat însă pe arbitrul Clement Turpin, care l-a trimis la vestiare.

În drumul spre tunelul de acces, Neymar a fost huiduit de suporterii de pe stadionul Parc de Prince.

PSG – Strasbourg e prima partidă a liderului din Ligue 1 după Cupa Mondială din Qatar. Neymar și Mbappe au început ca titulari. Lionel Messi încă se află în vacanță.

Reclamă

Kylian Mbappe vrea să scape de Neymar de la PSG

Kylian Mbappe este extrem de nemulţumit la Paris, motiv pentru care a fost aproape de o plecare la puţin timp după ce şi-a prelungit contractul. Oficialii parizieni întârzie să-i plătească câteva milioane de euro starului Franţei, motiv pentru care chiar şi familia acestuia s-a arătat extrem de deranjată, anunţă okidiario.com.

Astfel, Kylian Mbappe le cere şefilor de la PSG să renunţe la Neymar, după cum anunţă presa din Spania. Oficialii francezi au încercat să-i găsească alt angajament starului brazilian şi în vară, însă niciun club nu s-a arătat interesat să-l cumpere pe acesta, din cauza salariului său colosal (aproximativ 30 de milioane de dolari).

Mai mult decât atât, Mbappe îl vrea pe Parc de Princes pe Harry Kane. Atacantul francez este nemulţumit de tactica pe care o aplică Christophe Galtier la PSG, iar venirea lui Kane la Paris l-ar determina să evolueze într-un sistem cu doi atacanţi, care este mult mai pe placul său.

Reclamă 4 / 0/3

„Neymar a înfuriat Brazilia!”. Ce a făcut starul sud-american

Brazilia a fost eliminată dramatic în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar, după ce a fost învinsă de Croația, la loviturile de departajare.

La revenirea în țară, starul sud-american a organizat o petrecere colosală la vila surorii sale, din Sao Paulo, la care au participat mai multe vedete din Brazilia, fotomodele, precum și fotbaliști. Antony, starul lui Manchester United, a fost și el prezent la petrecerea lui Neymar.

Vestea i-a înfuriat teribil pe fanii din Brazilia, care încă nu și-au revenit complet după eliminarea de la Campionatul Mondial.

„Petrecerea lui Neymar a înfuriat Brazilia”, a scris sport.es.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și