Închide meniul

PSG – Strasbourg 2-1 și Leeds – Manchester City 1-3. Kylian Mbappe a adus victoria parizienilor în minutul 90+5! „Dublă” pentru Erling Haaland

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 decembrie 2022, 23:57

PSG – Strasbourg 2-1 și Leeds – Manchester City 1-3. Kylian Mbappe a adus victoria parizienilor în minutul 90+5! Dublă” pentru Erling Haaland

PSG - Strasbourg și Leeds - Manchester City LIVE SCORE

Colaj cu Erling Haaland și Kylian Mbappe / Profimedia

PSG – Strasbourg și Leeds – Manchester City au fost cele mai importante meciuri de miercuri. Ambele dueluri au putut fi urmărite LIVE SCORE pe www.as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru PSG, prima partidă după încheierea Cupei Mondiale nu a fost una reușită. Parizienii s-au impus, scor 2-1, împotriva lui Strasbourg, dar jocul prestat a fost unul modest. Kylian Mbappe a reușit să aducă victoria din penalty în ultimul minut.

Pentru campioana Angliei lucrurile au stat diferit. Manchester City s-a impus fără emoții la Leeds, scor 3-1. Erling Haaland a reușit „dubla”!

PSG – Strasbourg și Leeds – Manchester City LIVE SCORE

Update final de meci: PSG – Strasbourg 2-1! Parizienii câștigă pe final de meci, după un joc nu foarte reușit.

Update min 90+5: PSG – Strasbourg 2-1! Kylian Mbappe înscrie din penalty și aduce victoria pentru PSG.

Reclamă

Update min 51: PSG – Strasbourg 1-1! Marquinhos înscrie din nou, în propria poartă de data asta.

Update min 14: PSG – Strasbourg 1-0! Marquinhos deschide scorul pentru formația pariziană.

Update min 1: A început meciul dintre PSG și Strasbourg.

Reclamă 4 / 0/3

PSG: Donnarumma – Mukiele, Ramos, Marquinhos, Bitshiabu – Ruiz, Verratti, Vitinha – Neymar – Mbappe, Ekitike
Strasbourg: Sels – Doukoure, Djiku, Nyamsi, Perrin – Bellegarde, Prcic, Diarra – Thomasson – Gameiro, Ajorque

De cealaltă parte, Manchester City e obligată să o învingă pe Leeds, ca să țină pasul cu liderul Arsenal.

Update final de meci: Leeds – Manchester City 1-3! „Cetățenii” au câștigat fără emoții și se apropie de liderul Arsenal.

Update min 73: Leeds – Manchester City 1-3! Koch reduce din diferență pentru formația gazdă.

Update min 64: Leeds – Manchester City 0-3! Haaland reușește „dubla”!

Update min 52: Leeds – Manchester City 0-2! Erling Haaland nu putea lipsi de pe lista marcatorilor.

Update min 45+2: Leeds – Manchester City 0-1! Rodri deschide scorul pentru „cetățeni”.

Reclamă

Update min 1: A început meciul dintre Leeds și Manchester City.

Leeds: Meslier – Kristensen, Koch, Cooper, Struijk – Greenwood, Forshaw, Roca – Gnonto, Rodrigo, Aaronson

Manchester City: Ederson – Lewis, Stones, Akanji, Ake – De Bruyne, Rodri, Gundogan – Mahrez, Haaland, Grealidh

Cele trei condiţii puse de Kylian Mbappe pentru a rămâne la PSG

Kylian Mbappe a pus trei condiţii cruciale pentru a nu pleca de la PSG, la sfârşitul sezonului. Starul Franţei este nemulţumit de atitudinea oficialilor de pe Parc de Princes şi cere mai multe schimbări de trupă.

Kylian Mbappe a semnat, la începutul sezonului, prelungirea contractului cu PSG. După ce a refuzat-o pe Real Madrid, atacantul francez s-a înţeles cu gruparea de pe Parc de Princes şi a devenit cel mai bine plătit jucător de fotbal din istorie. După acest fapt, nemulţumirile au început să se adune pentru starul care recent a disputat finala Campionatului Mondial.

Kylian Mbappe este extrem de nemulţumit la Paris, motiv pentru care a fost aproape de o plecare la puţin timp după ce şi-a prelungit contractul. Oficialii parizieni întârzie să-i plătească câteva milioane de euro starului Franţei, motiv pentru care chiar şi familia acestuia s-a arătat extrem de deranjată, anunţă okidiario.com.

Astfel, Kylian Mbappe le cere şefilor de la PSG să renunţe la Neymar, după cum anunţă presa din Spania. Oficialii francezi au încercat să-i găsească alt angajament starului brazilian şi în vară, însă niciun club nu s-a arătat interesat să-l cumpere pe acesta, din cauza salariului său colosal (aproximativ 30 de milioane de dolari).

Mbappe face legea pe Parc des Princes!

Mai mult decât atât, Mbappe îl vrea pe Parc de Princes pe Harry Kane. Atacantul francez este nemulţumit de tactica pe care o aplică Christophe Galtier la PSG, iar venirea lui Kane la Paris l-ar determina să evolueze într-un sistem cu doi atacanţi, care este mult mai pe placul său.

În vară, starul francez îl dorea pe Robert Lewandowski la Paris, însă atacantul polonez a ajuns în cele din urmă la Barcelona, acolo unde s-a integrat perfect în trupa lui Xavi.

În continuare, Zinedine Zidane ar fi a treia cerinţă a lui Kylian Mbappe. Deoarece nu se simte confortabil cu cerinţele actualului antrenor de la PSG, starul Franţei îl cere pe „Zizou” la Paris. Tehnicianul este liber de contract, şi au apărut zvonuri conform cărora ar putea prelua naţionala Franţei.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și