Închide meniul

Neymar, eliminat după o simulare în PSG – Strasbourg! Brazilianul a fost huiduit de fani

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 decembrie 2022, 23:42

Neymar, eliminat după o simulare în PSG – Strasbourg! Brazilianul a fost huiduit de fani

Neymar, eliminat după o simulare în PSG - Strasbourg

Neymar, într-un meci pentru PSG / Profimedia

Neymar a fost eliminat după o simulare la primul său meci pentru PSG după Cupa Mondială, cu Strasbourg, în etapa 16-a din Ligue 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar a văzut primul cartonaș galben pentru un fault, în minutul 61. Două minute mai târziu, l-a văzut și pe al doilea, după o simulare în careul celor de la Strasbourg.

Neymar, eliminat după o simulare în PSG – Strasbourg

Brazilianul a căzut în suprafața de pedeapsă adversă, încercând să obțină o lovitură de la 11 metri. Nu l-a impresionat însă pe arbitrul Clement Turpin, care l-a trimis la vestiare.

În drumul spre tunelul de acces, Neymar a fost huiduit de suporterii de pe stadionul Parc de Prince.

PSG – Strasbourg e prima partidă a liderului din Ligue 1 după Cupa Mondială din Qatar. Neymar și Mbappe au început ca titulari. Lionel Messi încă se află în vacanță.

Reclamă

Kylian Mbappe vrea să scape de Neymar de la PSG

Kylian Mbappe este extrem de nemulţumit la Paris, motiv pentru care a fost aproape de o plecare la puţin timp după ce şi-a prelungit contractul. Oficialii parizieni întârzie să-i plătească câteva milioane de euro starului Franţei, motiv pentru care chiar şi familia acestuia s-a arătat extrem de deranjată, anunţă okidiario.com.

Astfel, Kylian Mbappe le cere şefilor de la PSG să renunţe la Neymar, după cum anunţă presa din Spania. Oficialii francezi au încercat să-i găsească alt angajament starului brazilian şi în vară, însă niciun club nu s-a arătat interesat să-l cumpere pe acesta, din cauza salariului său colosal (aproximativ 30 de milioane de dolari).

Mai mult decât atât, Mbappe îl vrea pe Parc de Princes pe Harry Kane. Atacantul francez este nemulţumit de tactica pe care o aplică Christophe Galtier la PSG, iar venirea lui Kane la Paris l-ar determina să evolueze într-un sistem cu doi atacanţi, care este mult mai pe placul său.

Reclamă 4 / 0/3

„Neymar a înfuriat Brazilia!”. Ce a făcut starul sud-american

Brazilia a fost eliminată dramatic în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar, după ce a fost învinsă de Croația, la loviturile de departajare.

La revenirea în țară, starul sud-american a organizat o petrecere colosală la vila surorii sale, din Sao Paulo, la care au participat mai multe vedete din Brazilia, fotomodele, precum și fotbaliști. Antony, starul lui Manchester United, a fost și el prezent la petrecerea lui Neymar.

Vestea i-a înfuriat teribil pe fanii din Brazilia, care încă nu și-au revenit complet după eliminarea de la Campionatul Mondial.

„Petrecerea lui Neymar a înfuriat Brazilia”, a scris sport.es.

Recomandări
  • Neymar, eliminat după o simulare, la primul meci pentru PSG după Cupa Mondială
  • Brazilianul a fost huiduit de fani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:55 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League Vezi toate știrile
Citește și