Închide meniul

Gabriel Torje, OUT de la Farul Constanța. Anunțul făcut de echipa lui Gică Hagi

Dan Roșu Publicat: 29 decembrie 2022, 23:27

Reclamă

Gabriel Torje e OUT de la Farul Constanța. Anunțul oficial a fost făcut de liderul din Liga 1. Mijlocașul de 33 de ani se desparte de echipa la care a ajuns în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cele 17 partide adunate pentru echipa lui Gică Hagi, Torje a marcat cinci goluri, reușind și trei pase decisive.

Gabriel Torje, OUT de la Farul Constanța

”Farul Constanța și Gabriel Torje au decis de comun acord încheierea, pe cale amiabilă, a raporturilor contractuale !

Venit în luna iunie a acestui an la formația noastră, Gabriel Torje (33 ani) a evoluat în 17 partide oficiale în toate competițiile, reușind să marcheze 5 goluri și să ofere 3 pase decisive !

Mulțumim, Gabi, pentru evoluțiile în alb-albastru!”, este comunicatul oficial al liderului din Liga 1.

Reclamă

Gică Hagi ştie când va deveni din nou campion în Liga 1

Gică Hagi ştie când va deveni campion în Liga 1, cu Farul. Deşi „Regele” a încheiat anul pe primul loc, nu se gândeşte la titlu în actuala stagiune, însă în următoarele sezoane este convins că va fi cel mai bun.

Farul a terminat anul pe primul loc, cu un singur punct peste rivala CFR Cluj. Constănţenii traversează un sezon de vis, având doar două înfrângeri în Liga 1, în 21 de etape disputate.

„Eu știu ce vreau. Am un club care se dezvoltă bine, care este pe drumul cel bun. Și vom ajunge să fim cei mai buni, așa cum visez și vreu. În 2025, vom fi campioni. Farul va fi un club puternic. Eu nu sunt bogat. Dacă eram bogat, aveam acum cei mai buni jucători.

Reclamă 4 / 0/3

Dar am Academia, care a produs an de an fotbaliști de calitate. Și va veni și ziua aceea, cum am mai spus, când primul 11 al naționalei României va fi format exclusiv din jucători de la Academie.

Gică Hagi: ”30% din buget dăm direct către copii şi juniori”

Clubul are o identitate foarte bună, o identitate bazată pe centrul de copii şi juniori. Investim foarte mult în acest centru, chiar 30% din buget dăm direct către copii şi juniori.

E o sumă foarte importantă, nu cred că există un club din lume care să bage atât de mulţi bani la copii şi juniori. Din lume, reţineţi„, a declarat Gică Hagi, pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și