Închide meniul
Video

Marius Şumudică, mesaj clar pentru Şucu şi Mutu, în anul centenarului Rapidului: „Dacă nu se vor califica în cupele europene, cred că este un an ratat!” EXCLUSIV

Dan Roșu Publicat: 1 ianuarie 2023, 21:40

Reclamă

Marius Şumudică, mesaj clar pentru Şucu şi Mutu, în anul centenarului Rapidului

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Profimedia Images

Marius Şumudică are un mesaj clar pentru Dan Şucu şi Adrian Mutu, în anul centenarului Rapidului. Şumi speră la titlul din Liga 1, dar trage un semnal de alarmă: dacă vor rata cupele europene, giuleştenii vor avea parte de un sezon ratat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După primele 21 de etape disputate în Liga 1, Rapid e pe locul 4, la egalitate de puncte (38) cu FCSB. Lider e Farul lui Gică Hagi (45 de puncte), iar CFR a ajuns pe 2, cu 44 de puncte.

Jucătorii antrenați de Adi Mutu au obținut o singură victorie în ultimele cinci etape din campionat. Au învins-o numai pe Petrolul, scor 3-1. Au ajuns astfel în afara podiumului.

Marius Şumudică, mesaj clar pentru Şucu şi Mutu

„Un gând aşa pentru suporterii rapidişti, pentru Rapid, pentru Adi Mutu, pentru toată lumea care e implicată acolo, mă refer la domnul Angelescu, la domnul Şucu, la domnul Niculae, Maftei: le doresc baftă şi să dea Dumnezeu să fie campioni în anul centenarului.

Sau măcar să e califice în cupele europene. Dacă nu se vor califica în cupele europene, cred că este un an ratat şi un centenar care merita o performanţă notabilă. Eu sper să o realizeze. Le transmit salutări. Îi pup şi le ţin pumnii strânşi fanilor şi celor care activează pentru clubul meu de suflet”, a spus Şumudică, pentru Antena Sport.

Reclamă

Dan Șucu, mesaj savuros pentru rapidiști de Anul Nou 2023

Dan Șucu a avut un mesaj savuros pentru rapidiști de Anul Nou 2023. Patronul echipei din Giulești s-a ferit însă să folosească un cuvânt în urarea făcută la intrarea în noul an. Omul de afaceri a evitat să vorbească despre „titlu”, pentru a nu fi „certat” de colegii de la Rapid.

„Cu ocazia anului nou, îmi face enorma plăcere să urez tuturor rapidiștilor multă sănătate și împlinirea tuturor dorințelor. Iar pentru noi toți speranța mea este, pentru 2023, că în fiecare săptămână băieții noștri ne vor face fericiți. Și de ce nu, la sfârșit de campionat, poate… nu mai spun mai mult că o să mă certe colegii că pun presiune pe echipă. Dar știți dumneavoastră ce aș vrea să spun. La mulți ani!„, a transmis Dan Șucu pentru pagina de Facebook al clubului.

Adrian Iencsi nu crede că Rapid poate să câștige titlul

Fostul mare fundaș de la Rapid, Adrian Iencsi, nu crede că echipa cu care a cucerit două titluri (1999, 2003) poate deveni campioană în acest sezon din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

”N-aș putea paria pe nimeni! La început, chiar spuneam că CFR nu va mai câștiga campionatul. Dup-aia, pe parcurs, au avut evoluții foarte bune și-n campionat, și în cupele europene.

Au revenit acolo, pe podium, în clasament. Acum, da, pot spune că CFR are un cuvânt foarte greu de spus, dar chiar și-așa nu aș putea paria pe CFR Cluj. Nici pe Farul Constanța. Nici pe Rapid București.

Dacă va fi o diferență destul de mică între primele șase echipe la final (n.r. – sezonului regulat) fiecare echipă are șansa ei”, a spus Adrian Iencsi, conform digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
Vezi toate știrile
Citește și