Închide meniul

Universitatea Craiova, transfer „de echipă naţională”! Lovitura anunţată de Eugen Neagoe după ce a semnat cu oltenii

Dan Roșu Publicat: 3 ianuarie 2023, 16:47 / Actualizat: 3 ianuarie 2023, 18:01

Reclamă
Universitatea Craiova, transfer „de echipă naţională! Lovitura anunţată de Eugen Neagoe după ce a semnat cu oltenii

Universitatea Craiova, transfer "de echipă naţională"

Universitatea Craiova, transfer "de echipă naţională"

Universitatea Craiova face un transfer de echipa naţională. După ce au rezolvat mutarea lui Alexandru Işfan, oltenii anunţă prin antrenorul Eugen Neagoe că vor aduce încă un jucător, „de echipă naţională”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 17:53: Conform fanatik.ro, ar fi vorba de Gjoko Zajkov, internaţional din Macedonia de Nord. Fundaşul a jucat la Vorskla Poltava în prima parte a stagiunii.

„În afară de Işfan, este posibil ca în această seară să apară în Craiova un alt jucător. Nu e român, dar e un jucător de echipă naţională. Probabil că mâine se va alătura lotului dacă totul decurge aşa cum am stabilit.

Universitatea Craiova, transfer „de echipă naţională”!

Eu nu am venit la Craiova să dau jucători afară, dimpotrivă. Aşa cum am spus, e Işfan, apoi cel care ar ajunge în această seară, plus încă unul. Dar eu nu am venit aici să facem revoluţie, să schimbăm jumătate de echipă”, a spus Neagoe.

Întrebat dacă Andrei Ivan va pleca de la U Craiova în această pauză competiţională, preşedintele a răspuns: „Am o jumătate de oră de când am vorbit cu domnul Rotaru şi mi-a spus că nu e nimic adevărat”.

Reclamă

Sorin Cârţu: Transferul lui Işfan e realizat 99,99%

Transferul fotbalistului Alexandru Işfan (22 de ani), de la FC Argeş la Universitatea Craiova, este realizat în proporţie de 99%, jucătorul urmând să semneze contractul în următoarele ore, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, preşedintele grupării alb-albastre, Sorin Cârţu.

„E aproape rezolvat transferul lui Işfan, dar încă nu avem semnătura copilului. El a plecat spre Craiova, probabil că se va întâmpla în următoarele ore. Dar este un transfer aproape rezolvat. Adică 99 şi ceva la sută.

Işfan e un jucător pe care ni-l dorim, l-am dorit şi în vară. E un fotbalist bun, cu el echipa noastră va fi mai agresivă pe faza ofensivă, e clar că va aduce un plus. Astă vară nu s-au înţeles, dar acum cei care conduc Craiova şi FC Argeş au căzut de acord. Pentru că aici erau problemele, degeaba voia jucătorul dacă nu voia clubul. Dar acum au căzut la pace cluburile, la fel şi jucătorul şi se va face”, a afirmat Cârţu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și