Închide meniul

Universitatea Craiova, transfer „de echipă naţională”! Lovitura anunţată de Eugen Neagoe după ce a semnat cu oltenii

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 ianuarie 2023, 16:47 / Actualizat: 3 ianuarie 2023, 18:01

Universitatea Craiova, transfer „de echipă naţională! Lovitura anunţată de Eugen Neagoe după ce a semnat cu oltenii

Universitatea Craiova, transfer "de echipă naţională"

Universitatea Craiova, transfer "de echipă naţională"

Universitatea Craiova face un transfer de echipa naţională. După ce au rezolvat mutarea lui Alexandru Işfan, oltenii anunţă prin antrenorul Eugen Neagoe că vor aduce încă un jucător, „de echipă naţională”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 17:53: Conform fanatik.ro, ar fi vorba de Gjoko Zajkov, internaţional din Macedonia de Nord. Fundaşul a jucat la Vorskla Poltava în prima parte a stagiunii.

„În afară de Işfan, este posibil ca în această seară să apară în Craiova un alt jucător. Nu e român, dar e un jucător de echipă naţională. Probabil că mâine se va alătura lotului dacă totul decurge aşa cum am stabilit.

Universitatea Craiova, transfer „de echipă naţională”!

Eu nu am venit la Craiova să dau jucători afară, dimpotrivă. Aşa cum am spus, e Işfan, apoi cel care ar ajunge în această seară, plus încă unul. Dar eu nu am venit aici să facem revoluţie, să schimbăm jumătate de echipă”, a spus Neagoe.

Întrebat dacă Andrei Ivan va pleca de la U Craiova în această pauză competiţională, preşedintele a răspuns: „Am o jumătate de oră de când am vorbit cu domnul Rotaru şi mi-a spus că nu e nimic adevărat”.

Reclamă

Sorin Cârţu: Transferul lui Işfan e realizat 99,99%

Transferul fotbalistului Alexandru Işfan (22 de ani), de la FC Argeş la Universitatea Craiova, este realizat în proporţie de 99%, jucătorul urmând să semneze contractul în următoarele ore, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, preşedintele grupării alb-albastre, Sorin Cârţu.

„E aproape rezolvat transferul lui Işfan, dar încă nu avem semnătura copilului. El a plecat spre Craiova, probabil că se va întâmpla în următoarele ore. Dar este un transfer aproape rezolvat. Adică 99 şi ceva la sută.

Işfan e un jucător pe care ni-l dorim, l-am dorit şi în vară. E un fotbalist bun, cu el echipa noastră va fi mai agresivă pe faza ofensivă, e clar că va aduce un plus. Astă vară nu s-au înţeles, dar acum cei care conduc Craiova şi FC Argeş au căzut de acord. Pentru că aici erau problemele, degeaba voia jucătorul dacă nu voia clubul. Dar acum au căzut la pace cluburile, la fel şi jucătorul şi se va face”, a afirmat Cârţu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Universitatea Craiova, transfer „de echipă naţională”!
  • Eugen Neagoe a fost instalat marţi la Craiova

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și