Închide meniul

Detalii de ultimă oră despre oferta lui Augsburg pentru Andrei Cordea. Câţi bani a ajuns să ceară Gigi Becali

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 ianuarie 2023, 15:14

Reclamă
Detalii de ultimă oră despre oferta lui Augsburg pentru Andrei Cordea. Câţi bani a ajuns să ceară Gigi Becali

Detalii de ultimă oră despre oferta lui Augsburg pentru Andrei Cordea

Andrei Cordea ar putea pleca de la FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Au apărut detalii de ultimă oră despre oferta lui Augsburg pentru Andrei Cordea. Echipa din Bundesliga îl doreşte pe jucătorul de 23 de ani, dar încă nu s-a înţeles la bani cu Gigi Becali. Patronul lui FCSB şi-a redus pretenţiile financiare, dar ultima propunere primită nu este pe placul lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transferat cu 50.000 de euro de la Academica Clinceni, Cordea poate aduce în conturile vicecampioanei României o sumă uriaşă.

Detalii de ultimă oră despre oferta lui Augsburg pentru Andrei Cordea

Jurnaliştii cotidianului Augsburger Allgemeine au tratat pe larg posibilitatea ca transferul lui Cordea să se realizeze. Aceştia l-au contactat pe managerul lui Augsburg, Stefan Reuter, dar fostul internaţional german a refuzat să comenteze.

Potrivit gsp.ro, Gigi Becali le cere nemţilor, în acest moment, 4 milioane de euro. În luna noiembrie patronul roş-albaştrilor nu îşi dorea să renunţe la Cordea fără 5 milioane de euro. Şefii clubului din Bundesliga evită însă să achite atât de mlt. Ultima lor ofertă este de aproximativ 3 milioane de euro.

Agentul extremei dreapta, Adrian Neaga, a recunoscut, zilele trecute, că mutarea are şanse de realizare. Augsburg, echipa aflată pe locul 14 în prima ligă a Germaniei, insistă pentru unul dintre cei mai buni fotbalişti ai vicecampioanei României.

Reclamă

Sper eu din tot sufletul să se facă transferul iarna asta. Suntem în discuții cu Gigi de ceva timp, în ultima vreme și dânsul a lăsat ceva din bani. Sperăm să ajungem la un numitor comun. Nu mai e diferența așa mare între ce a cerut dânsul și ce oferă ei. Anul 2022 cred că a fost anul lui. Bundesliga e un campionat puternic. Eu sper să facă față în Germania, e foarte bine pregătit mental și sper să facă față”, a precizat Neaga, potrivit sport.ro.

Cordea a înscris 5 goluri şi a oferit 3 pase decisive în această ediţie a Ligii 1. În total, în toate competiţiile, are 8 goluri şi 5 assist-uri în 30 de meciuri.

Ilie Dumitrescu, mesaj categoric în privinţa lui Andrei Cordea

Ilie Dumitrescu a transmis un mesaj clar în privinţa lui Andrei Cordea, mijlocaşul de la FCSB. Fostul internaţional român este de părere că jucătorul trebuie să plece de la gruparea roş-albastră, deoarece traversează un moment foarte bun al carierei.

Reclamă 4 / 0/3

În contextul transferului lui Andrei Cordea, Ilie Dumitrescu a găsit şi jucătorul potrivit pentru a-l înlocui pe acesta. „Mister” susţine că David Miculescu, pentru care Gigi Becali „a spart banca” şi a plătit 1,7 milioane de euro, va fi următoarea „stea” de la FCSB.

Văd o mutare naturală. Sunt jucători pe același post. Ai pe Miculescu, s-a investit foarte mult, asta ar fi o mutare inteligentă. Cordea a fost cel mai bun jucător de la FCSB, a fost într-o formă foarte bună. Eu cred că trebuie să plece Cordea, dacă se poate”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Gigi Becali a avut şi o ofertă din MLS pentru Andrei Cordea. „Cu Cordea, să vedem ce va fi. De la americani sunt şanse. Am dat o hârtie, să vedem ce va fi”, a spus latifundiarul din Pipera în exclusivitate pentru Antena Sport.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și