Închide meniul

David de Gea a comis o gafă halucinantă! Portarul lui Manchester United a „uitat” să-și folosească mâinile. Incredibil ce a făcut

Cosmin Cioboată Publicat: 6 ianuarie 2023, 23:47

Reclamă
David de Gea a comis o gafă halucinantă! Portarul lui Manchester United a „uitat să-și folosească mâinile. Incredibil ce a făcut

David de Gea a comis o gafă incredibilă

David de Gea a comis o gafă incredibilă

David de Gea a comis o gafă halucinantă în meciul Manchester United – Everton, din Cupa Angliei. Portarul „diavolilor” și-a „îngropat” echipa în minutul 14 al partidei de pe Old Trafford.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester United conducea cu 1-0 în meciul cu Everton, după golul lui Antony, când De Gea a ieșit la rampă… în mod negativ.

David de Gea a comis o gafă halucinantă!

David de Gea n-a reușit să blocheze centrarea slabă trimisă în careu de Maupay. Portarul spaniol a părut că a uitat cum să-și folosească mâinile și a ezitat să prindă mingea.

Goalkeeper-ul spaniol a rămas lipit de bară, cu privirea în pământ, iar mingea s-a „strecurat” printre picioarele lui și a ajuns la Coady. Fundașul lui Everton a îndeplinit o simplă formalitate și a restabilit egalitatea.

David de Gea, gafă colosală în Manchester United – Everton

Fanii lui Manchester United l-au desființat pe David de Gea, după greșeala colosală

David de Gea a fost vizibil afectat de gafa comisă, fiind surprins de camerele TV cum privește descumpănit spre centrul terenului.

Reclamă
David de Gea, gafă colosală în Manchester United – Everton

Bine că sprijinea poarta”, ”Nu am mai văzut așa ceva în viața mea”, ”Gafa secolului”, ”Să intre Maguire în poartă” sau ”I-a fost frică să pună mâna pe minge?”, au fost câteva dintre reacțiile acide ale fanilor lui Manchester United, după greșeala lui David de Gea.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 2-0. Luckassen şi Pop au marcat, iar oltenii lui Mititelu sunt lanterna clasamentului! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” Vezi toate știrile
Citește și