Închide meniul

Irina Begu, eliminată în semifinale la Adelaide International 1. Înfrângere dură cu Aryna Sabalenka

Alexandru Ivan Publicat: 7 ianuarie 2023, 8:35

Reclamă
Irina Begu, eliminată în semifinale la Adelaide International 1. Înfrângere dură cu Aryna Sabalenka

Irina Begu, învinsă de Aryna Sabalenka la Adelaide International 1

Irina Begu, la Adelaide International 1 / Profimedia

Irina Begu a fost învinsă de Aryna Sabalenka în semifinalele turneului Adelaide International 1. Românca a avut parte de o partidă teribilă în fața ocupantei locului 5 WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Begu, locul 34 WTA, a ratat, sâmbătă, calificarea în finala turneului Adelaide International 1, de categorie WTA 500.

Irina Begu, învinsă de Aryna Sabalenka la Adelaide International 1

Begu a fost învinsă în semifinale de favorita 2, jucătoarea din Belarus Arina Sabalenka, locul 5 WTA, scor 6-3, 6-2, după un meci de o oră şi 18 minute.

Premiul pentru participarea în semifinale este de 43.323 de dolari şi 185 de puncte.

Reclamă
Reclamă

Transformare radicală pentru Irina Begu

Irina Begu a luat o decizie radicală la finalul anului trecut. Sportiva din România a suferit o intervenţie chirurgicală la nas. Irina Begu a apărut la turneul de la Adelaide cu un nou look, care a atras toate privirile.

Irina a luat această decizie, în primul rând, pentru a scăpa de problemele respiraţie şi de cele care îi cauzau congestie nazală. De asemenea, Irina Begu a profitat de această situaţie şi pentru a face retuşuri estetice.

Carlos Alcaraz nu va juca la Australian Open

Australian Open 2023 nu va avea la start liderul mondial de pe tabloul masculin. Carlos Alcaraz a suferit o accidentare la un antrenament, cu 10 zile înainte ca Grand Slam-ul de la Antipozi să debuteze.

Reclamă

Ibericul, care a cucerit US Open 2022, a transmis un mesaj pe reţelele sociale, în care susţine că deşi se afla în cel mai bun moment al său, a forţat în timpul unui antrenament, fapt care îl determină să se retragă de pe tabloul principal de la Auustralian Open.

„Când eram în cel mai bun moment al presezonului, m-am accidentat într-un gest forțat în timpul antrenamentului, de data aceasta la mușchiul semimembranos al piciorului drept. Muncisesem mult pentru a ajunge la cel mai bun nivel al meu în Australia”, a transmis Carlos Alcaraz, prin intermediul contului său de Twitter.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:12

Premiera maraton a noului sezon Asia Express este Duminică de la 20:00 si Luni – Joi de la 20:30 pe Antena 1 și în AntenaPLAY

10:04

Întăriri pentru Marius Șumudică la Rapid! Anunțul făcut de Viorel Moldovan: „Acolo e cea mai mare problemă!”

9:57

Iga Swiatek, în optimile US Open 2024. A anunţat cum se relaxează la New York

9:46

Sol Bamba a murit la 39 de ani! „Fiecare şedinţă de chimioterapie reprezintă următorul meci”

9:20

VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY

9:10

VIDEOAlbion Rrahmani, debut de senzație la Sparta Praga! Gol și pasă de gol la primul meci în campionatul Cehiei

1 VIDEOLando Norris, pole position în Marele Premiu al Italiei! Max Verstappen, pe 7! Cursa, duminică, pe Antena 1 şi AntenaPLAY (15:45) 2 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 3 VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal 4 VIDEOOllie Bearman a câştigat cursa de sprint din etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Italiei, LIVE în AntenaPLAY 5 UPDATECiprian Marica, urmărit penal! Lovitură pentru fostul internaţional. Replica lui Marica 6 Napoli – Parma 2-1! Înfrângere dramatică pentru echipa lui Man şi Mihăilă! Manchester City şi Barcelona, victorii categorice
Citește și