Închide meniul

CFR Cluj e aproape să dea o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor: „Sunt două oferte scrise!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 ianuarie 2023, 10:27

Reclamă
CFR Cluj e aproape să dea o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor: „Sunt două oferte scrise!

Petrila, felicitat de colegii de la CFR Cluj

Profimedia

CFR Cluj e aproape să dea o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor. Un jucător de la campioană are oferte concrete din Germania şi Olanda. Este vorba de Claudiu Petrila, jucător ce are o selecţie şi la echipa naţională a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrila a jucat 34 de partide în toate competiţiile în acest sezon şi a reuşit să dea două goluri şi tot atâtea pase decisive. Pentru a-l lăsa să plece, Neluţu Varga vrea 4 milioane de euro în schimbul jucătorului său.

CFR Cluj e aproape să dea o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor

După ce a ratat vânzarea lui Yeboah la Slavia Praga, Neluţu Varga vrea să dea lovitura cu Claudiu Petrila. Acesta ar avea deja două oferte concrete.

În momentul de față, sunt două oferte scrise pe adresa clubului. Sunt echipe care se bat la retrogradare în momentul de față„, a spus impresarul Sergiu Bodea pentru sport.ro.

Transferul lui Yeboah la Slavia Praga a picat

Oficialii de la CFR Cluj sunt convinşi că Emmanuel Yeboah va umple conturile clubului, chiar dacă transferul la Slavia Praga a picat pe ultima sută de metri. Cristi Balaj a dezvăluit că tânărul atacant nu duce lipsă de oferte.

Reclamă

Transferul lui Emmanuel Yeboah de la CFR Cluj la Slavia Praga a picat, după ce medicii cehilor i-au identificat o problemă medicală atacantului. Cristi Balaj a oferit ulterior explicaţii, şi a negat motivul pentru care mutarea nu s-a mai realizat.

Cristi Balaj a dezvăluit că Emmanuel Yeboah este în continuare un jucător de vânzare la CFR Cluj, chiar dacă Slavia Praga nu mai este pe urmele sale. Oficialul campioanei a dezvăluit că ardelenii pot încasa în schimbul atacantului mai mult decât ofereau cehii, anume 2,5 milioane de euro.

„Mai există şi alte cluburi care sunt interesate de Yeboah. Din punctul ăsta de vedere, noi nu suntem impacientaţi. Poate pleca pe o sumă mai mare decât cea pe care o plătea Slavia. Rămâneam cu anumite procente, Slavia vinde mai bine decât noi. N-am vrut să oprim progresul, şansa unui copil”, a declarat Cristi Balaj, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj ceruse 2,5 milioane de euro pentru Emmanuel Yeboah

CFR Cluj acceptase oferta Slaviei Praga, iar cehii urmau să plătească aproximativ 2,5 milioane de euro în schimbul ghanezului: 1,7 milioane sumă fixă + bonusuri. Dar lucrurile s-au schimbat la 180 de grade, după ce Yeboah a efectuat vizita medicală în Cehia.

Emmanuel Yeboah nu a primit ok-ul din partea medicului de la Slavia Praga. Acesta le-ar fi transmis conducătorilor clubului ceh că jucătorul CFR-ului are „meniscul uzat”.

CFR Cluj a explicat că oficialii de la Slavia Praga au vrut să schimbe condițiile transferului, după ce medicii clubului ceh ar fi depistat o problemă la meniscul ghanezului.

Pe scurt, Slavia Praga „și-a exprimat dorința de a-l împrumuta pe jucătorul nostru pentru un an, păstrând prima opțiune de cumpărare definitivă”, a anunțat CFR Cluj.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:24 Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el 23:07 Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja” 22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat 21:45 LIVE VIDEOSouthampton – West Brom e ACUM în AntenaPLAY. Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 21:44 Record de asistenţă pentru Dinamo la meciul de baraj cu Csikszereda! Câte bilete s-au vândut pentru partida tur 21:22 Elisabeta Lipă cere răbdare cu Simona Halep: „Numai în situaţia ei să nu fii! A dat dovadă de o ambiţie de fier!” Vezi toate știrile
Citește și