Închide meniul
Foto

„A venit leul! Te iubesc!” Anamaria Prodan, fermecată de „Prințișorul Craiovei”. Cadoul inedit primit de vedetă

Antena Sport Publicat: 13 ianuarie 2023, 17:42

Reclamă
„A venit leul! Te iubesc!” Anamaria Prodan, fermecată de „Prințișorul Craiovei”. Cadoul inedit primit de vedetă

"Prințișorul Craiovei", cadou inedit pentru Anamaria Prodan

Colaj cu Anamaria Prodan și "Prințișorul Craiovei" / Instagram

Tânărul poreclit „Prințișorul Craiovei”, Adrian Mititelu Jr, i-a făcut un cadou inediat celebrei Anamaria Prodan. Vedeta a fost în extaz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a participat într-un live alături de manelistul Dani Mocanu, în care cei doi au primit donații de la fani. Printre donatori s-a numărat și Adrian Mititelu Jr, alias „Prințișorul Craiovei”, recunoscut pentru extravaganțele sale.

„Prințișorul Craiovei”, cadou inedit pentru Anamaria Prodan

Mititelu Jr. i-a donat fostei soții a lui Laurențiu Reghecampf un „leu” virtual, iar gestul a stârnit o reacție de bucurie din partea Anamariei Prodan.

„A venit leul! Te iubesc! Te iubesc, Adi! Mulțumesc”, a spus Anamaria Prodan. Tot momentul a fost înregistat, iar videoclipul s-a viralizat rapid.

@pricinaadrianflor #foryou #stiu_ca_nu_o_sa__ajunga_pe_foryou #virar #foryoupage #5pasidebine #misiuneatiktok #danimocanu ♬ sunet original – Ady 🥂Adytzu😇

Reclamă

Anamaria Prodan se cunoaște de multă vreme atât cu Dani Mocanu, cât și cu Adrian Mititelu Jr.

Anamaria Prodan s-a fotografiat aproape goală, la 50 de ani

Anamaria s-a fotografiat aproape goală. Nu s-a ferit să o facă publică pe contul personal de Instagram, acolo unde are aproape un milion de urmăritori. Aflată în scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf, antrenorul care a părăsit-o pentru Corina Caciuc, Anamaria Prodan a anunţat de mai multe ori că marea ei dorinţă este să îşi găsească un nou soţ.

Eu sunt Anamaria Prodan„, a ţinut să afirme impresarul. A folosit şi un emoji cu o medalie de aur. Nu este prima dată când postează imagini provocatoare (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Reclamă 4 / 0/3

Fotografia a fost pe placul urmăritorilor ei. „Superbă„, „Sexy şi frumoasă” au fost comentariile pe care le-a primit Anamaria Prodan.

Agentul de jucători s-a distrat pe cinste în noaptea de Revelion. Nu a mai ales o destinaţie exotică şi a petrecut în România. Vedeta a avut o apariție elegantă și rafinată și a fost sufletul petrecerii.

Anamaria Prodan a dansat, s-a distrat și a acceptat să facă poze cu toată lumea. Printre cei prezenți, s-au numărat Culiță Sterp, dar și un tânăr fotbalist de la CFR Cluj, Timotei Rusu. Acesta a vrut să aibă o amintire de neuitat cu Anamaria Prodan și i-a cerut permisiunea să facă o poză.

Dani Mocanu i-a făcut curte Anamariei Prodan

Dani Mocanu a recunoscut că că de mic are o pasiune pentru Anamaria Prodan. Manelistul chiar a făcut o melodie pe care i-a dedicat-o Anamariei Prodan. Dani Mocanu s-a arătat dispus să înceapă o relație cu Anamaria Prodan, după ce s-a anunțat divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Dani Mocanu s-a ținut de promisiune și a făcut o melodie special pentru Anamaria Prodan. În doar 20 de ore, noua melodie a lui Dani Mocanu a adunat peste 500.000 de vizualizări.

„Dețin cașcaval ca banca, de o întrețin și pe Prodanca. Ascultă la mine, mami, nu sunt o problemă banii”, sunt versurile pe care Dani Mocanu i le dedică Anamariei Prodan.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și