Închide meniul

CSM Bucureşti, calificată matematic în sferturile Ligii Campionilor! „Tigroaicele” nu mai pot pierde primele două locuri, cu trei meciuri înainte de final

Viviana Moraru Publicat: 21 ianuarie 2023, 23:15

Reclamă
CSM Bucureşti, calificată matematic în sferturile Ligii Campionilor! „Tigroaicele nu mai pot pierde primele două locuri, cu trei meciuri înainte de final

CSM Bucureşti, calificată matematic în sferturile Ligii Campionilor

Jucătoarele de la CSM Bucureşti, bucurie la finalul unui meci/ Profimedia

CSM Bucureşti este calificată matematic în sferturile Ligii Campionilor, după ultimele rezultate înregistrate în Grupa A. „Tigroaicele” nu mai pot pierde primele două locuri din clasament, locuri care asigură prezenţa în faza următoare a competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSM Bucureşti are un sezon de vis. Vicecampioana României este lider în Liga Naţională de handbal, fără nicio înfrângere, în timp ce în grupa de Liga Campionilor a înregistrat nouă victorii, din 11 partide.

CSM Bucureşti, calificată matematic în sferturile Ligii Campionilor

Odense, principala urmăritoare a CSM în clasament, a pierdut pe teren propriu cu Vipers, cu 24-34, şi rămâne astfel pe locul 3, cu 14 puncte şi două meciuri rămase de jucat.

CSM Bucureşti, cu 19 puncte şi pe locul 2, mai are trei meciuri în grupa A, primul chiar duminică, în deplasare, cu SG BBM Bietigheim.

În următoarele două partide, CSM mai joacă acasă, cu Brest (5 februarie), şi în deplasare, cu Krim Ljubljana (12 februarie). Dar, indiferent de rezultatele acestor partide, CSM Bucureşti nu mai poate pierde locul 2 şi se califică în sferturile de finală.

Reclamă

Vipers, cu 19 puncte, este lider temporar şi mai are două partide în grupă.

Echipele de pe locurile 3-6 vor juca încrucişat cu cele de pe aceleaşi poziţii în grupa B, pentru alte patru locuri disponibile în sferturi, anunţă news.ro.

CSM Bucureşti, victorie de senzaţie cu Odense! Cristina Neagu a făcut legea pe teren

CSM Bucureşti a reuşit o victorie entuziasmantă cu Odense, în etapa a 11-a din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. „Tigroaicele” au făcut legea pe teren şi s-au impus fără emoţii, cu scorul uluitor de 40-31. Cristina Neagu a dat recital.

Reclamă 4 / 0/3

Principalele marcatoare pentru CSM au fost Cristina Neagu 10 goluri, Pintea 6, Omoregie 6, iar de la Odense s-a remarcat Aardahl, cu 8 reuşite.

În urma rezultatului, CSM Bucureşti continuă să fie lider în grupa A, cu nouă victorii, o remiză şi o înfrângere, pentru un total de 19 puncte.

În etapa a XI-a s-au mai jucat partidele dintre Banik Most – Brest 30-46, FTC Budapesta – Krim Ljubljana 37-26 şi Vipers – SG BBM Bietigheim 34-32.

Următorul meci pentru CSM Bucureşti va fi în 22 ianuarie, în deplasare, cu SG BBM Bitigheim.

În primele dispute ale grupei, CSM Bucureşti a obţinut rezultatele: 30-28 cu Krim Ljubljana, 33-26 cu Brest Bretagne Handball, 28-28 cu SG BBM Bietigheim, 31-27 cu Odense Handold, 40-25 şi 35-26 cu DHK Banik Most, 29-35 şi 27-24 cu Vipers, 30-24 şi 33-29 cu FTC Budapesta.

Liderul de la CSM Bucureşti, Cristina Neagu, a început stagiunea în Liga Campionilor, de pe locul 3 al clasamentului golgeterilor all-time, cu 910 reuşite, după Anita Gorbicz (1016 goluri) şi Jovanka Radicevic (978). După 11 etape, Neagu a adunat 995 goluri.

În grupa B din Liga Campionilor joacă şi campioana Rapid Bucureşti.

Reclamă

Turneul Final4 va avea loc la Budapesta, în 3-4 iunie. Trofeul este deţinut de formaţia norvegiană Vipers Kristiansand, anunţă news.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea Vezi toate știrile
Citește și