Închide meniul

CSM Bucureşti, calificată matematic în sferturile Ligii Campionilor! „Tigroaicele” nu mai pot pierde primele două locuri, cu trei meciuri înainte de final

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 ianuarie 2023, 23:15

CSM Bucureşti, calificată matematic în sferturile Ligii Campionilor! „Tigroaicele nu mai pot pierde primele două locuri, cu trei meciuri înainte de final

CSM Bucureşti, calificată matematic în sferturile Ligii Campionilor

Jucătoarele de la CSM Bucureşti, bucurie la finalul unui meci/ Profimedia

CSM Bucureşti este calificată matematic în sferturile Ligii Campionilor, după ultimele rezultate înregistrate în Grupa A. „Tigroaicele” nu mai pot pierde primele două locuri din clasament, locuri care asigură prezenţa în faza următoare a competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSM Bucureşti are un sezon de vis. Vicecampioana României este lider în Liga Naţională de handbal, fără nicio înfrângere, în timp ce în grupa de Liga Campionilor a înregistrat nouă victorii, din 11 partide.

CSM Bucureşti, calificată matematic în sferturile Ligii Campionilor

Odense, principala urmăritoare a CSM în clasament, a pierdut pe teren propriu cu Vipers, cu 24-34, şi rămâne astfel pe locul 3, cu 14 puncte şi două meciuri rămase de jucat.

CSM Bucureşti, cu 19 puncte şi pe locul 2, mai are trei meciuri în grupa A, primul chiar duminică, în deplasare, cu SG BBM Bietigheim.

În următoarele două partide, CSM mai joacă acasă, cu Brest (5 februarie), şi în deplasare, cu Krim Ljubljana (12 februarie). Dar, indiferent de rezultatele acestor partide, CSM Bucureşti nu mai poate pierde locul 2 şi se califică în sferturile de finală.

Reclamă

Vipers, cu 19 puncte, este lider temporar şi mai are două partide în grupă.

Echipele de pe locurile 3-6 vor juca încrucişat cu cele de pe aceleaşi poziţii în grupa B, pentru alte patru locuri disponibile în sferturi, anunţă news.ro.

CSM Bucureşti, victorie de senzaţie cu Odense! Cristina Neagu a făcut legea pe teren

CSM Bucureşti a reuşit o victorie entuziasmantă cu Odense, în etapa a 11-a din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. „Tigroaicele” au făcut legea pe teren şi s-au impus fără emoţii, cu scorul uluitor de 40-31. Cristina Neagu a dat recital.

Reclamă 4 / 0/3

Principalele marcatoare pentru CSM au fost Cristina Neagu 10 goluri, Pintea 6, Omoregie 6, iar de la Odense s-a remarcat Aardahl, cu 8 reuşite.

În urma rezultatului, CSM Bucureşti continuă să fie lider în grupa A, cu nouă victorii, o remiză şi o înfrângere, pentru un total de 19 puncte.

În etapa a XI-a s-au mai jucat partidele dintre Banik Most – Brest 30-46, FTC Budapesta – Krim Ljubljana 37-26 şi Vipers – SG BBM Bietigheim 34-32.

Următorul meci pentru CSM Bucureşti va fi în 22 ianuarie, în deplasare, cu SG BBM Bitigheim.

În primele dispute ale grupei, CSM Bucureşti a obţinut rezultatele: 30-28 cu Krim Ljubljana, 33-26 cu Brest Bretagne Handball, 28-28 cu SG BBM Bietigheim, 31-27 cu Odense Handold, 40-25 şi 35-26 cu DHK Banik Most, 29-35 şi 27-24 cu Vipers, 30-24 şi 33-29 cu FTC Budapesta.

Liderul de la CSM Bucureşti, Cristina Neagu, a început stagiunea în Liga Campionilor, de pe locul 3 al clasamentului golgeterilor all-time, cu 910 reuşite, după Anita Gorbicz (1016 goluri) şi Jovanka Radicevic (978). După 11 etape, Neagu a adunat 995 goluri.

În grupa B din Liga Campionilor joacă şi campioana Rapid Bucureşti.

Reclamă

Turneul Final4 va avea loc la Budapesta, în 3-4 iunie. Trofeul este deţinut de formaţia norvegiană Vipers Kristiansand, anunţă news.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves Vezi toate știrile
Citește și