Închide meniul

CSM Bucureşti, calificată matematic în sferturile Ligii Campionilor! „Tigroaicele” nu mai pot pierde primele două locuri, cu trei meciuri înainte de final

Viviana Moraru Publicat: 21 ianuarie 2023, 23:15

Reclamă
CSM Bucureşti, calificată matematic în sferturile Ligii Campionilor! „Tigroaicele nu mai pot pierde primele două locuri, cu trei meciuri înainte de final

CSM Bucureşti, calificată matematic în sferturile Ligii Campionilor

Jucătoarele de la CSM Bucureşti, bucurie la finalul unui meci/ Profimedia

CSM Bucureşti este calificată matematic în sferturile Ligii Campionilor, după ultimele rezultate înregistrate în Grupa A. „Tigroaicele” nu mai pot pierde primele două locuri din clasament, locuri care asigură prezenţa în faza următoare a competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSM Bucureşti are un sezon de vis. Vicecampioana României este lider în Liga Naţională de handbal, fără nicio înfrângere, în timp ce în grupa de Liga Campionilor a înregistrat nouă victorii, din 11 partide.

CSM Bucureşti, calificată matematic în sferturile Ligii Campionilor

Odense, principala urmăritoare a CSM în clasament, a pierdut pe teren propriu cu Vipers, cu 24-34, şi rămâne astfel pe locul 3, cu 14 puncte şi două meciuri rămase de jucat.

CSM Bucureşti, cu 19 puncte şi pe locul 2, mai are trei meciuri în grupa A, primul chiar duminică, în deplasare, cu SG BBM Bietigheim.

În următoarele două partide, CSM mai joacă acasă, cu Brest (5 februarie), şi în deplasare, cu Krim Ljubljana (12 februarie). Dar, indiferent de rezultatele acestor partide, CSM Bucureşti nu mai poate pierde locul 2 şi se califică în sferturile de finală.

Reclamă
Reclamă 4

Vipers, cu 19 puncte, este lider temporar şi mai are două partide în grupă.

Echipele de pe locurile 3-6 vor juca încrucişat cu cele de pe aceleaşi poziţii în grupa B, pentru alte patru locuri disponibile în sferturi, anunţă news.ro.

CSM Bucureşti, victorie de senzaţie cu Odense! Cristina Neagu a făcut legea pe teren

CSM Bucureşti a reuşit o victorie entuziasmantă cu Odense, în etapa a 11-a din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. „Tigroaicele” au făcut legea pe teren şi s-au impus fără emoţii, cu scorul uluitor de 40-31. Cristina Neagu a dat recital.

Reclamă

Principalele marcatoare pentru CSM au fost Cristina Neagu 10 goluri, Pintea 6, Omoregie 6, iar de la Odense s-a remarcat Aardahl, cu 8 reuşite.

În urma rezultatului, CSM Bucureşti continuă să fie lider în grupa A, cu nouă victorii, o remiză şi o înfrângere, pentru un total de 19 puncte.

În etapa a XI-a s-au mai jucat partidele dintre Banik Most – Brest 30-46, FTC Budapesta – Krim Ljubljana 37-26 şi Vipers – SG BBM Bietigheim 34-32.

Următorul meci pentru CSM Bucureşti va fi în 22 ianuarie, în deplasare, cu SG BBM Bitigheim.

În primele dispute ale grupei, CSM Bucureşti a obţinut rezultatele: 30-28 cu Krim Ljubljana, 33-26 cu Brest Bretagne Handball, 28-28 cu SG BBM Bietigheim, 31-27 cu Odense Handold, 40-25 şi 35-26 cu DHK Banik Most, 29-35 şi 27-24 cu Vipers, 30-24 şi 33-29 cu FTC Budapesta.

Liderul de la CSM Bucureşti, Cristina Neagu, a început stagiunea în Liga Campionilor, de pe locul 3 al clasamentului golgeterilor all-time, cu 910 reuşite, după Anita Gorbicz (1016 goluri) şi Jovanka Radicevic (978). După 11 etape, Neagu a adunat 995 goluri.

În grupa B din Liga Campionilor joacă şi campioana Rapid Bucureşti.

Turneul Final4 va avea loc la Budapesta, în 3-4 iunie. Trofeul este deţinut de formaţia norvegiană Vipers Kristiansand, anunţă news.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și