Închide meniul

Ronaldo față în față cu uriașul Ngannou! Cei doi s-au încordat unul la celălalt

Florian Ceafalău Publicat: 22 ianuarie 2023, 14:29

Reclamă
Ronaldo față în față cu uriașul Ngannou! Cei doi s-au încordat unul la celălalt

Twitter Ngannou

Ronaldo față în față cu uriașul Ngannou! Cele două staruri s-au întâlnit în Riad, capitala Arabiei Saudite.

Ronaldo față în față cu uriașul Ngannou! Cele două staruri s-au întâlnit în Riad, capitala Arabiei Saudite, locul unde Cristiano locuiește de când s-a transferat la Al Nassr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portughezul s-a fotografiat alături de Francis Ngannou. Camerunezul este unul dintre cei mai cunoscuți luptători din lume. Acesta este fostul campion din UFC, la categoria grea, acolo unde și-a devastat aproape toți adversarii, având 11 victorii înainte de limită, majoritatea în prima repriză.

Recent, Ngannou a fost în mijlocul atenției după ce și-a terminat contractul cu UFC. Aceștia din urmă au anunțat că l-au lăsat liber de contract pe Francis. Negocierile dintre cele două părți nu au ajuns la un consens.

Ronaldo față în față cu uriașul Ngannou!

Ronaldo l-a impresionat pe Ngannou. Africanul a postat pe twitter că este fericit că l-a întâlnit pe portughez: ”Mă bucur că am avut ocazia să vorbesc cu cel mai bun din toate timpurile. O discuție foarte motivantă!”, a scris Ngannou.

Nu este prima dată când Ronaldo se fotografiază cu luptători celebri. Acesta a fost văzut de-a lungul timpului alături de nume mari ca Floyd Mayweather, Anthony Joshua, Badr Hari, Conor McGregor sau Khabib Nurmagomedov.

Reclamă

De altfel, unul dintre bodyguarzii săi, Goncalo Salgado, este fost luptător de MMA cu un palmares de 7-2 la profesioniști. Nici soția sa, Georgina, nu stă departe de luptători. Aceasta s-a antrenat înainte de Mondial cu Lincoln Strong, a scris presa britanică. Acesta este un luptător activ de MMA, cu un palmares de 7 victorii și 3 înfrângeri.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-1. Ahmed Bani a reușit să egaleze! Meci crucial pentru „câini” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj Vezi toate știrile
Citește și