Închide meniul

Ronaldo față în față cu uriașul Ngannou! Cei doi s-au încordat unul la celălalt

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 22 ianuarie 2023, 14:29

Ronaldo față în față cu uriașul Ngannou! Cei doi s-au încordat unul la celălalt

Twitter Ngannou

Ronaldo față în față cu uriașul Ngannou! Cele două staruri s-au întâlnit în Riad, capitala Arabiei Saudite.

Ronaldo față în față cu uriașul Ngannou! Cele două staruri s-au întâlnit în Riad, capitala Arabiei Saudite, locul unde Cristiano locuiește de când s-a transferat la Al Nassr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portughezul s-a fotografiat alături de Francis Ngannou. Camerunezul este unul dintre cei mai cunoscuți luptători din lume. Acesta este fostul campion din UFC, la categoria grea, acolo unde și-a devastat aproape toți adversarii, având 11 victorii înainte de limită, majoritatea în prima repriză.

Recent, Ngannou a fost în mijlocul atenției după ce și-a terminat contractul cu UFC. Aceștia din urmă au anunțat că l-au lăsat liber de contract pe Francis. Negocierile dintre cele două părți nu au ajuns la un consens.

Ronaldo față în față cu uriașul Ngannou!

Ronaldo l-a impresionat pe Ngannou. Africanul a postat pe twitter că este fericit că l-a întâlnit pe portughez: ”Mă bucur că am avut ocazia să vorbesc cu cel mai bun din toate timpurile. O discuție foarte motivantă!”, a scris Ngannou.

Nu este prima dată când Ronaldo se fotografiază cu luptători celebri. Acesta a fost văzut de-a lungul timpului alături de nume mari ca Floyd Mayweather, Anthony Joshua, Badr Hari, Conor McGregor sau Khabib Nurmagomedov.

Reclamă

De altfel, unul dintre bodyguarzii săi, Goncalo Salgado, este fost luptător de MMA cu un palmares de 7-2 la profesioniști. Nici soția sa, Georgina, nu stă departe de luptători. Aceasta s-a antrenat înainte de Mondial cu Lincoln Strong, a scris presa britanică. Acesta este un luptător activ de MMA, cu un palmares de 7 victorii și 3 înfrângeri.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și