Închide meniul

Dumitru Dragomir a fost la un pas să preia o echipă din Liga 1: „Este ieftină, costă numai două milioane!”. De ce a picat totul

Cosmin Cioboată Publicat: 26 ianuarie 2023, 17:46

Reclamă
Dumitru Dragomir a fost la un pas să preia o echipă din Liga 1: „Este ieftină, costă numai două milioane!. De ce a picat totul

Dumitru Dragomir a fost președinte al LPF

Dumitru Dragomir a fost președinte al LPF / Antena Sport

Dumitru Dragomir (76 de ani) a fost la un pas să preia o echipă din Liga 1. Fostul președinte al LPF a dezvăluit că s-a aflat aproape să devină noul finanțator al Petrolului Ploiești, la finalul anului trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragomir a fost tentat de posibilitatea să cumpere Petrolul, ținând cont de prețul extrem de redus pentru un club de tradiție, cu un stadion modern și un număr mare de suporteri.

Dumitru Dragomir a fost la un pas să preia o echipă din Liga 1

Fostul șef de la Ligă spune că, la ora actuală, Petrolul costă doar două milioane de euro. Clubul de pe „Ilie Oană” are mari probleme financiare și caută un investitor potent financiar care să-i salveze.

Dumitru Dragomir era pregătit să cumpere Petrolul, dar în cele din urmă a fost convins de alt potențial investitor să renunțe la idee. Dragomir spune că vârsta înaintată i-ar fi îngreunat activitatea la cârma clubului din Ploiești.

În plus, „Oracolul din Bălcești” era conștient că ar fi trebuit să mai scoată din buzunar alte „4-5 milioane de euro” pentru a transfera jucători.

Reclamă

„Acum două luni au fost la mine, eram gata să iau Petrolul. Petrolul este ieftin, cu stadion, cu primarul căruia îi place fotbalul, deşi nu e aproape de echipă. Fii atent aici! Cu două milioane de euro poate să ia cineva Petrolul.

Stadionul e pus la dispoziţia Petrolului. Pe onoarea mea, costă 2 milioane. I-am chemat să semnez. Eu sunt încă verde, dar am 77 de ani. Mi-am zis că intru iar în stresurile astea. Eu dacă merg la Petrolul şi n-am rezultate, mă distrug.

Ca să am rezultate, trebuie să mai am patru-cinci milioane, ca să cumpăr jucători. Mă băgam în draci, plecam în Argentina, în Brazilia. Numai ce văd eu aveam încredere, că aşa cu impresarii ăştia… Două milioane puneam jos.

Reclamă 4 / 0/3

La un moment dat mai era cineva interesat, dar a fost cel care m-a convins pe mine să o lăsăm moartă. Nu îi dau numele. Unul cu bani mulţi”, a spus Dumitru Dragomir, pentru fanatik.ro.

În ciuda problemelor financiare uriașe, Petrolul Ploiești se află pe locul 7 în Liga 1, la numai două puncte sub zona play-off-ului, după 22 de etape.

Probleme financiare uriașe la Petrolul! „Lupii” își scot jucătorii la vânzare

Valeriu Răchită anunţă că este dezastru la Petrolul. Echipa a adunat datorii uriaşe, iar cei mai importanţi jucători al „lupilor” au fost scoşi la vânzare. Conducătorii clubului caută soluţii disperate pentru a ieşi din impas.

Fostul jucător şi antrenor al Petrolului a dezvăluit că Gicu Grozav, Valentin Ţicu, Jair şi Marian Huja pot pleca dacă vor primi o ofertă. Şefii galben-albaştrilor au cerut ajutor şi de la autorităţile locale.

Pentru Petrolul, la ce se întâmplă acum – am văzut și ieșirea lui Grozav – orice ban este binevenit. Nu numai Țicu, am înțeles că și Jair, și Huja sunt scoși la vânzare. Situația economică a clubului este extrem de dificilă. Ei țin la bani, la preț.

Sponsori sunt, vreo 20, dar au dat banii. S-au terminat banii pentru că nu există în spate un finanțator. Sunt doar sponsori și bani din televiziune. Dar din drepturile TV din ianuarie se plătesc primele de promovare de acum un an.

Autoritățile locale nu pot să dea bani pentru că îi împiedică codul administrativ. La Voluntari este echipa unei societăți a Consiliului Local. Aici este o echipă privată, vorbesc de ACS Petrolul 52. Sunt 8 membri fondatori, foști jucători: Mircea Dridea, Octavian Grigore, Paul Gușă, Gheorghe Liliac, Ștefan, Cojocaru, Haralambie… da, ei sunt patronii, dar nu aduc niciun ban. Cei 8 n-au adus niciun ban la club„, a declarat Valeriu Răchită la Pro Arena.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 14:10 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu Vezi toate știrile
Citește și