Închide meniul

Mihai Stoica, reacție dură la adresa lui Eduard Novak: „Să ne lase în pace! N-au voie să facă nimic acasă şi vin la stadion să înjure!”

Cosmin Olteanu Publicat: 1 februarie 2023, 23:01

Reclamă
Mihai Stoica, reacție dură la adresa lui Eduard Novak: Să ne lase în pace! N-au voie să facă nimic acasă şi vin la stadion să înjure!”

Mihai Stoica

Mihai Stoica / Profimediaimages

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a avut o reacție dură la adresa lui Eduard Novak.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eduard Novak a declarat faptul că numai persoanele din minoritatea maghiară și cele care s-au lovit de insulte xenofobe și rasiste pot avea o opinie în legătură cu cele întâmplate la partide Sepsi – FC U Craiova. Ministrul Sportului spune că nici măcar Gică Hagi nu ar trebui să vorbească despre acest scandal.

Mihai Stoica, reacție dură Eduard Novak

Mihai Stoica consideră că reacția lui Eduard Novak este una subiectivă, având în vedere că este etnic maghiar.

„E etnic maghiar, n-are cum să spună altceva. Să ne lase în pace ministrul sportului. Prea mare sensibilitate dezvoltăm noi! Nimeni n-are nimic cu ungurii în România.

Ştii de unde pleacă totul? Există oameni care vin la stadion ca să înjure. Asupriţii ăia de acasă, n-au voie să facă nimic acasă şi vin la stadion să înjure”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Declarația lui Eduard Novak

„Nimeni nu poate să vorbească în această speţă. Doar minoritatea maghiară si domnul Dioszegi (n.r. – patronul lui Sepsi) şi toţi cei care au echipe în sporturile de echipă, care înfruntă aceleaşi probleme, xenofobe, rasiste.

Şi în hochei avem aceeași problemă, avem probleme şi la baschet şi în alte sporturi. E o chestiune generală. Nu poate să vorbească nici domnul Gică Hagi pe această temă. Că nu o să cânte niciodată nimeni, nu o să strige lozinci împotriva machedonilor, pentru că este o comunitate foarte mică.

Când tu ai confruntări în ligile naţionale de hochei și baschet și tot timpul echipa adversă strigă împotriva ta aceste lozinci… acest lucru trebuie să se termine. Eu cred că s-a creat acest precedent.

Reclamă 4 / 0/3

Foarte bine, este un semnal de alarmă şi pentru Federaţia de Fotbal şi pentru celelalte federaţii și acest lucru trebuie tratat foarte serios”, a spus Eduard Novak.

  • 57 de ani are Mihai Stoica
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și