Închide meniul

FCSB, fără schimbări la pauză în derby-ul cu CFR Cluj! De când nu s-a mai întâmplat asta la echipa lui Gigi Becali

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 5 februarie 2023, 22:56

FCSB, fără schimbări la pauză în derby-ul cu CFR Cluj! De când nu s-a mai întâmplat asta la echipa lui Gigi Becali

Nicio schimbare la FCSB, la pauza derby-ului cu CFR Cluj

Nicio schimbare la FCSB, la pauza derby-ului cu CFR Cluj / Hepta

FCSB, fără schimbări la pauză în derby-ul cu CFR Cluj. Roș-albaștrii s-au întors de la vestiare în aceeași formulă ca în prima repriză, în meciul cu campioana României din runda a 24-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A devenit deja o obișnuință ca FCSB să efectueze cel puțin o schimbare la pauza meciurilor, la ordinul lui Gigi Becali. Patronul vicecampioanei a recunoscut în nenumărate rânduri că el este cel care comandă schimbările realizate de antrenor.

FCSB, fără schimbări la pauză în derby-ul cu CFR Cluj! De când nu s-a mai întâmplat asta la echipa lui Gigi Becali

„Strategia” din tabăra FCSB-ului nu a fost folosită însă și duminică seară, la derby-ul cu CFR Cluj. Jucătorii lui Mihai Pintilii și Leo Strizu au revenit pe teren în aceeași formulă, pentru repriza a doua din Gruia.

Echipa de start a FCSB-ului: Târnovanu – Sorescu, Cristea, Tamm, Radunovic – Edjouma, Șut, Olaru – Cordea, Compagno, Oct.Popescu

Prima modificare din echipa FCSB-ului a fost efectuată abia în minutul 66, când David Miculescu a fost aruncat în luptă în locul lui Andrea Compagno.

Reclamă

Ultimul meci în care primul „11” al FCSB-ului a rămas intact după pauză a avut loc pe 13 noiembrie 2022. Mai precis, în partida cu FC U Craiova 1948, din deplasare. Formația bucureșteană a câștigat cu 2-0, iar scorul final a fost stabilit încă din minutul 26.

De la momentul respectiv, s-au „scurs” 7 meciuri consecutive în Liga 1 în care a existat cel puțin o modificare la FCSB, la pauză.

Gigi Becali, răspuns memorabil când a fost întrebat de schimbările de la FCSB

Gigi Becali a oferit un răspuns memorabil când a fost întrebat dacă reproşează cuiva schimbările de la FCSB la derby-ul cu Farul, din etapa precedentă a Ligii 1. Patronul de la FCSB a spus că singurul căruia i-ar reproşa ceva este chiar el.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a lăsat să se înţeleagă că el este cel care a făcut schimbările în derby-ul pierdut de FCSB cu Farul, scor 2-3, iar Strizu şi cu Pintilii doar au executat.

Mai mult, patronul de la FCSB a negat faptul că i-ar fi înjurat pe Mihai Stoica şi Pintilii după meciul cu Farul.

„(Reporter: Îi reproşaţi cuiva schimbările?) Păi cui să reproşez? Mie să-mi reproşez? Îmi reproşez dacă e! I-am dat telefon lui Mihai. Eu râdeam şi l-am sunat pe MM. I-am spus: „Băi Mihăiţă, cum să te bată Hagi? Chiar nu eşti bun?”. El era foarte supărat, eu râneam cu el. I-am spus să nu mai fie că e fotbal. Ce contează? Dacă vrea Domnul să fie campionatul, o să fie. Ce vină să aibă Pintilii? Sau Mihai?

Eu dacă aud pe cineva că înjură, nu mai vorbesc cu el? Cum să înjur cu el?„, a spus Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor Vezi toate știrile
Citește și