Închide meniul

Adrian Mititelu s-a săturat de ultrașii FC U Craiova! Anunțul făcut înainte de meciul cu Rapid: „Are ordin să scoată echipa de pe teren!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 6 februarie 2023, 14:41

Adrian Mititelu s-a săturat de ultrașii FC U Craiova! Anunțul făcut înainte de meciul cu Rapid: Are ordin să scoată echipa de pe teren!”

Dumitru Dragomir îl învață pe Adrian Mititelu cum să se împace cu liderul galeriei FC U Craiova

Adrian Mititelu, într-un interviu / as.ro

Adrian Mititelu s-a săturat de ultrașii FC U Craiova! Patronul formației oltene a făcut un anunț incredibil înaintea meciului cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Între Adrian Mititelu și ultrașii FC U Craiova există un „război” de mai mulți ani. Apogeul a fost atins în etapa a 23-a a Ligii 1, când partida Sepsi – FC U Craiova a fost oprită, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor olteni.

Adrian Mititelu s-a săturat de ultrașii FC U Craiova! Anunțul făcut înainte de meciul cu Rapid

Adrian Mititelu susține că, în cazul în care va fi înjurat de suporterii olteni, la partida cu Rapid, va scoate echipa de pe teren.

„Știți cum este, dacă îi lasă pe acolo cu fel de fel de bannere împotriva mea și a familiei mele, eu nu voi începe meciul. Voi părăsi meciul. Ce ție nu îți place, altuia nu-i face. Ce se gândesc ei (n.r. Rapid), hai să îi lăsam să facă atmosferă împotriva Craiovei. Deci, dacă apar bannere, jucătorii se vor opri și vor părăsi terenul cu orice consecințe. Să joace Angelescu și cu Șucu și cu cei de la Rapid să joace ei un amical.

Numai ungurii se simt discriminați? Eu nu mă simt discriminat, jignit, mi-am băgat viața în fotbal și să vină unii să mă înjure? Jucătorii vor părăsi imediat terenul. Știți că sunt căpos. Napoli are ordin și Săceanu la fel. Eu nu mă refer la rapidiști, e dreptul lor să mă înjure, dar dacă mă înjură cei de la Craiova, Robert Săceanu (n.r. team mangerul echipei) are ordin să scoată echipa de pe teren.

Reclamă

Nu mă interesează consecințele. Am mândrie și orgoliu. Eu nu mai pot. Am pus stop. Iar atunci, dacă se va întâmpla asta, își va asuma, moral cel puțin, Angelescu chestia asta.

El dacă face chestii d-astea să vedem când vine Rapid la Craiova dacă mai intră vreun rapidist la meci. El nu trebuie să se bage pentru că aici se încearcă subminarea clubului, iar el le dă apă la moară”, a declarat Adrian Mititelu, pentru fanatik.ro.

Adrian Mititelu: „E o grupare care șantajează patronul!”

„Nu vreau să îmi pierd demnitatea. Nu sunt eu să fiu expus acolo, să mă judece pe mine niște oameni fără Dumnezeu, să mă jignească la 15 mii de spectatori, rapidiștii încurajează echipa și ai mei mă înjură pe mine și vin cu bannere și mesaje la adresa mea și a familiei mele. Aia nu mai e galerie, e o grupare care șantajează patronul, iar cei de la Rapid vor să fie complici la asemenea mizerie. Treaba lor, dar nu e corect, nu e fair-play.

Reclamă 4 / 0/3

Să câștige ei, să fie fericiți, dacă vor să câștige așa. Să îi facă pe plac lui Gogoașă, să vină cu ce îi trece prin cap și să afișeze pe acolo. Domne, să facă chestia asta, că o să vedeți spectacol. Că văd că au drepturi doar anumite persoane în România. Hai să fim corecți cu toții”, a mai spus Adrian Mititelu.

Partida Rapid – FC U Craiova este programată vineri, de la ora 20:00.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB Vezi toate știrile
Citește și