Închide meniul

Giedrius Arlauskis a comis o gafă uriaşă în Farul – Universitatea Craiova, iar Andrei Chivulete a dat penalty cu ajutorul VAR

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 februarie 2023, 20:54

Reclamă
Giedrius Arlauskis a comis o gafă uriaşă în Farul – Universitatea Craiova, iar Andrei Chivulete a dat penalty cu ajutorul VAR

Giedrius Arlauskis, gafă colosală

Captură Orange Sport

Giedrius Arlauskis a comis o gafă uriaşă în Farul – Universitatea Craiova. În minutul 32, portarul celor de la Universitatea Craiova a intrat în Mihai Popescu, deşi avea mingea în braţe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi la prima vedere a părut că portarul Universităţii Craiova a fost faultat, pe reluări s-a observato faptul că Arlauskis a fost cel care a intrat în fundaşul celor de la Farul.

Giedrius Arlauskis a comis o gafă uriaşă în Farul – Universitatea Craiova

Arbitrul Andrei Chivulete a mers să se uite la imagini pentru a vedea că Arlauskis a fost cel care l-a călcat, de fapt, pe Mihai Popescu. Farul a primit penalty, iar Larie l-a transformat fără probleme.

Giedrius Arlauskis, criză de nervi după Botoșani – Universitatea Craiova 1-0

Giedrius Arlauskis a mai fost protagonistul unui episod controversat şi la ultima deplasarea cu Universitatea Craiova în Liga 1. Giedrius Arlauskis a avut o criză de nervi la finalul meciului Botoșani – Universitatea Craiova 1-0. Portarul lituanian a fost un car de nervi.

După fluierul final al arbitrului Radu Petrescu, s-a format un meleu între jucătorii celor două formații, iar Arlauskis a fost cel mai nervos dintre toți.

Reclamă

Arlauskis a făcut mai multe gesturi nervoase și s-a răstit la toată lumea. Portarul oltenilor a lovit cu pumnul în peretele tunelului dinspre vestiare. Radu Petrescu a sancționat oameni din ambele tabere. Alexandru Crețu a văzut cartonașul galben și, prin urmare, va fi suspendat în următorul meci. De asemenea, o persoană din staff-ul lui Botoșani a văzut roșu.

Conflictul s-a încheiat după minute bune în care jucătorii au rămas pe teren după fluierul final.

Discursul lui Gică Hagi, înainte de Farul – Universitatea Craiova

Discursul lui Gică Hagi, înainte de Farul – Universitatea Craiova. Hagi nu a uitat nici de victoria uriaşă din derby-ul cu FCSB şi a dezvăluit un detaliu pe care l-a remarcat.

Reclamă 4 / 0/3

Hagi a spus că după golul de 2-2, jucătorul de la Farul Constanţa a luat mingea din poartă şi a dus-o la centrul terenului, dovadă că elevii săi credeau în victorie. Farul a marcat de două ori în prelungirile partidei cu FCSB de pe Arena Naţională.

Hagi a făcut şi o analiză a derby-ului cu Universitatea Craiova şi a spus că se aşteaptă chiar la o partidă cu goluri multe. În tur, Universitatea Craiova s-a impus în faţa celor de la Farul cu 4-3.

„E un adversar foarte bun, cu un lot foarte talentat. Cu un spirit foarte bun. O echipă care are tehnică şi forţă, cu un antrenor disciplinat, experimentat. Cu o personalitate foarte specifică zonei. Ne aşteaptă un meci din toate punctele de vedere foarte greu. Noi trebuie să ne impunem jocul nostru, iar defensiv să dominăm şi punem presiune.

Avem suspendări, Boli e bine, dar nu e sută la sută. Dacă lipseşte Denis, care este mai mult decât un jucător, cred trebuie să găsim soluţii. Sper să fiu inspirat. Pot fi goluri multe, dar să marcăm noi mai multe decât ei. Cel mai important lucru, la ultimul meci, e că jucătorul a luat mingea din poartă la 2-2 şi ne-am dorit victoria„, a spus Gică Hagi în conferinţa de presă susţinută înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și