Închide meniul
EXCLUSIV

Alex Bourceanu, cel mai sincer discurs despre naționala României, înainte de preliminariile EURO 2024: “Voi fi realist! E irelevant dacă cred sau nu”

Cosmin Cioboată Publicat: 9 februarie 2023, 11:59

Reclamă
Alex Bourceanu, cel mai sincer discurs despre naționala României, înainte de preliminariile EURO 2024: “Voi fi realist! E irelevant dacă cred sau nu”

Alexandru Bourceanu nu poate concepe lipsa derby-ului FCSB - Dinamo

Alexandru Bourceanu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Alex Bourceanu a oferit cel mai sincer discurs despre naționala României, înainte de preliminariile EURO 2024. “Tricolorii” lui Edi Iordănescu vor începe campania de calificare pentru turneul final din Germania în luna martie. 5 dintre cele 10 partide pe care România la va disputa în preliminariile Campionatului European vor fi transmise în direct și în exclusivitate pe Antena 1 și AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se află în grupă cu Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra. Meciurile Andorra – România, Kosovo – România, România – Kosovo, Belarus – România şi România – Elveţia vor fi transmise exclusiv pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Alex Bourceanu, cel mai sincer discurs despre naționala României, înainte de preliminariile EURO 2024

Alex Bourceanu a vorbit sincer despre șansele pe care naționala României le are pentru calificarea la EURO 2024. Triplul campion din Liga 1, cu FCSB, consideră că “tricolorii” lui Edi Iordănescu vor avea o misiune dificilă în încercarea de a prinde locul al doilea din grupă, care asigură prezența la turneul final.

Bourceanu o vede câștigătoare a grupei, fără îndoială, pe Elveția. “Nu suntem mai buni decât ceilalți!”, a fost avertismentul fostul mijlocaș, care face apel la concentrare din partea elevilor lui Edi Iordănescu.

Întrebat dacă crede în calificare, Alex Bourceanu a preferat să ofere un răspuns realist.

Reclamă

“Cred că suntem în situația în care echipa e mai importantă decât un jucător. Multe echipe n-au un jucător care poate decide soarta unui meci. Voi fi realist, pentru că e irelevant dacă cred sau nu cred. Ne vom întâlni cu echipe care au jucători în cele mai puternice campionate din lume.

Dacă ne gândim la Elveția, Akanji e titular la Manchester City, iar Xhaka e titular la Arsenal, primele două echipe din Premier League. Sunt mulți jucători care joacă în Elveția, Germania sau Austria.

(N.r. – Despre celelalte echipe din grupă, exceptând Elveția) Probabil sunt undeva la nivelul nostru, de acolo va ieși o luptă, iar rezultatele directe sunt foarte importante. Nu știu câte echipe vor lua puncte cu Elveția. Dar noi nu suntem mai buni decât ceilalți. Nu suntem favoriți, dar avem o șansă pentru locul 2”, a declarat Alex Bourceanu, la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

România va debuta sâmbătă, 25 martie, în preliminariile EURO 2024, în deplasare, împotriva reprezentativei Andorrei.

Vezi mai jos emisiunea integrală AS.ro LIVE, cu Alex Bourceanu:

Gică Popescu a numit atacantul care ar putea duce România la EURO 2024

Gică Popescu, președintele Farului Constanța, a numit atacantul care ar putea duce România la EURO 2024.

Popescu susține că Denis Alibec este un pretendent pentru postul de atacant al echipei naționale. Acesta a vorbit la superlativ despre vârful Farului Constanța, care se află într-o formă foarte bună.

„Ne bucurăm că a avut această explozie de formă la noi. Se simte foarte bine. Îi place sistemul de joc pe care îl avem, jucăm foarte ofensiv. Este motivat, aleargă mult, arată foarte bine și din punct de vedere fizic. Ne-am dori să continue mult timp la Constanța.

Fără doar și poate, poate fi unul dintre jucătorii titulari ai echipei naționale. Alibec sigur este unul dintre potențialii număr 9 ai naționalei”, a declarat Gică Popescu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă

10 goluri și 4 pase decisive a dat Denis Alibec, în 18 partide bifate pentru Farul Constanța.

Denis Alibec a fost transferat de Farul, în vara anului trecut, liber de contract, de la Kayserispor. Potrvit site-ului transfermarkt.com, Denis Alibec este cotat la 900.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și