Închide meniul

Gala de Box ”Duels de Guerriers” a fost exclusiv în AntenaPLAY. A fost un adevărat spectacol în ring

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 11 februarie 2023, 21:25 / Actualizat: 10 martie 2023, 11:53

Gala de Box ”Duels de Guerriers” a fost exclusiv în AntenaPLAY. A fost un adevărat spectacol în ring

Gala de Box ”Duels de Guerriers” e LIVE exclusiv în AntenaPLAY, sâmbătă, de la ora 21:30

Gala de Box ”Duels de Guerriers” a fost LIVE exclusiv în AntenaPLAY în acest weekend. Evenimentul din Franța a oferit 4 meciuri de box profesionist. Main event-ul serii a fost lupta dintre Florian Montels și Geram Eloyan. Ultimul a răsturnat toate calculele hârtiei și a câștigat după 12 runde. Toate luptele le vezi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele patru lupte au debutat cu duelul dintre Abdoullah Aboudrar și Sebastien Chureau. Primul și-a făcut debutul la profesioniști.

Vezi în AntenaPLAY super- gala de Box ”Duels de Guerriers”

Gala de Box ”Duels de Guerriers” e LIVE exclusiv în AntenaPLAY

Al doilea meci al serii este între Loyd Combes și Jamie Bidwell. Cei doi au un palmares asemănător, 5-2 și 5-4. Cele mai interesante meciuri sunt însă duelurile dintre Diego Natchoo și Sofiane Khati și cel dintre Florian Montels și Geram Eloyan.

Primii doi se bat pentru titlul Franței la categoria mijlocie. Natchoo este favorit clar, având un palmares excelent de 24-3.

În main event, marele favorit este Florian Montels. Acesta are un palmares de 24-2. Lupta este pentru centura de campion european în versiunea EBU. Adversarul său, Eloyan, are doar 12 meciuri, din care 8 victorii.

Reclamă

Gala de Box ”Duels de Guerriers” fight card

1. super ușoară, 4 runde – Abdoullah Aboudrar vs Sebastien Chureau
2. ușoară, 6 runde – Loyd Combes vs Jamie Bidwell
3. mijlocie, 10 runde – Diego Natchoo vs Sofiane Khati
4. super cocoș, 12 runde – Florian Montels vs Geram Eloyan

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și