Închide meniul

Igor Armaș, strigăt de disperare după intrarea horror a lui Edjouma: „Putea să mă desfigureze, nici cel mai înrăit dușman nu intră așa!”

Sebastian Cristian Publicat: 12 februarie 2023, 22:51

Reclamă
Igor Armaș, strigăt de disperare după intrarea horror a lui Edjouma: Putea să mă desfigureze, nici cel mai înrăit dușman nu intră așa!”

Igor Armaș, strigăt de disperare după intrarea horror a lui Edjouma

Igor Armaș, fundașul lui FC Voluntari / Profimedia

Igor Armaș, strigăt de disperare după intrarea horror a lui Edjouma din FC Voluntari – FCSB. Francezul ar fi trebuit să fie eliminat în minutul 82, însă „centralul” Radu Petrescu i-a acordat doar cartonaș galben. VAR-ul nu a intervenit!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului, fundașul moldovean de la Voluntari a vorbit despre faza cu pricină și se bucură că a scăpat ușor.

Igor Armaș, strigăt de disperare după intrarea horror a lui Edjouma: „Putea să mă desfigureze, nici cel mai înrăit dușman nu intră așa!”

Igor Armaș s-a declarat șocat de intrarea criminală avută de Malcom Edjouna. Fundașul nu a putut înțelege de ce francezul FCSB-ului a decis să joace atât de periculos.

„E o fază inexplicabilă sincer. Îl pot înțelege pe Radu Petrescu că n-a văzut faza, dar nu înțeleg decizia VAR și nu înțeleg gestul lui lui Edjouma, cum poți să te duci cu crampoanele atât de sus? Eu sincer nu înțeleg asta. Mă bucur că am scăpat ușor. Putea să mă desfigureze la cum a intrat. Nu e doar capul, e și fața, și umărul, și tot.

Acum sunt bine. Nici cel mai înrăit dușman nu poate intra așa. E un coleg până la urmă, să te duci așa..chiar nu-mi explic. Radu Petrescu n-a vrut sa vorbească cu mine sau cu oamenii din staff”, a declarat Igor Armaș la finalul meciului, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Malcom Edjouma ar fi trebuit să fie eliminat în FC Voluntari – FCSB! Francezul a avut o intrare horror: „Fault grosolan! Trebuia roșu direct!”

Francezul a reușit „dubla”, aducând victoria roș-albaștrilor, însă a avut și o intrare criminală.

În minutul 82, la o fază care nu anunța absolut nimic, Edjouma a avut o intrare horror cu talpa la Igor Armaș, fundașul ilfovenilor.

Lovitura a lăsat urme, fotbalistul moldovean urlând de durere. Mai mult decât atât, la finalul meciului, Armaș a postat o fotografie în care se vede perfect cum a fost afectat de intrarea necumpătată a fotbalistului de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Să-ți fie rușine, domnule arbitru”, a scris Armaș în desciererea imaginii.

Armaș, la finalul meciului dintre FC Voluntari și FCSB / Instagram
Igor Armaș, la finalul meciului dintre FC Voluntari și FCSB / Instagram

„Centralul” Radu Petrescu l-a iertat pe Edjouma de eliminare, iar VAR-ul nu a intervenit! Francezul a primit doar cartonaș galben și fost scos câteva minute mai târziu din teren de Mihai Pintilii, în locul său intrând Radaslavescu.

„În momentul în care mergi cu crampoanele pe fața unui adversar, cu piciorul întins, e clar că Edjouma a pus în pericol integritatea fotbalistului de la Voluntari. Fault grosolan, ar fi trebuit să vadă cartonașul roșu. Nu pot să înțeleg de ce nu au intervenit cei din cabina VAR”, a declarat fostul arbitru Marius Avram, la Digi Sport.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:17 Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League 0:00 Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League 9
mai
23:50
Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu
9
mai
23:33
Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase
9
mai
23:21
Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024
9
mai
23:02
Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova
9
mai
22:41
Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă”
9
mai
22:11
„România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor
9
mai
21:37
Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA
9
mai
21:14
Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României
Vezi toate știrile
Citește și