Închide meniul

Nicolae Dică, în culmea fericirii după CS Mioveni – Rapid 0-0: „Suntem mândri! Ne-am ridicat la nivelul lor”

Sebastian Cristian Publicat: 17 februarie 2023, 23:04

Reclamă
Nicolae Dică, în culmea fericirii după CS Mioveni – Rapid 0-0: Suntem mândri! Ne-am ridicat la nivelul lor”

Nicolae Dică, în culmea fericirii după CS Mioveni - Rapid 0-0

Nicolae Dică / Captură Orange Sport

Nicolae Dică, în culmea fericirii după CS Mioveni – Rapid 0-0. Antrenorul gazdelor a rămas neînvins după duelul cu giuleștenii și este extrem de mulțumit de munca elevilor săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul piteștean îi îndeamnă totuși pe jucători să rămână cu picioarele pe pământ, deși au reușit meciuri foarte bune în ultima vreme.

Nicolae Dică, în culmea fericirii după CS Mioveni – Rapid 0-0: „Suntem mândri! Ne-am ridicat la nivelul lor”

Fostul antrenor de la FCSB a schimbat fața echipei din Mioveni, iar Rapid nu a reușit să câștige cele 3 puncte. Un nou pas greșit pentru formația lui Adrian Mutu, cauzat de această dată de Nicolae Dică.

„Am făcut o primă repriză bună, ne-am creat 2-3 ocazii de a marca. Cei de la Rapid nu și-au creat ocazii în prima repriză. Ne-am ridicat la nivelul lor,  în câteva momente am fost chiar peste ei. În a doua repriză ne-am retras, Rapid a pus presiune cu valorea lor. Este pentru noi un rezultat mare, Rapid trage la câștigarea campionatului.

Un oraș mic ca al Mioveniului reușește să țină pasul cu echipele din prima ligă. Suntem mândri de ultimele rezultate, dar trebuie să fim modeşti. Am făcut nouă puncte în cinci etape, dar trebuie să fim modeşti şi să facem în continuare jocuri bune”, a declarat Nicolae Dică la finalul meciului, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Alex Ioniță, exasperat după CS Mioveni – Rapid 0-0: „Din păcate nu vrea mingea să intre în poartă!”

Alex Ioniță, exasperat după CS Mioveni – Rapid 0-0. Mijlocașul giuleștenilor s-a declarat total nemulțumit de rezultatul obținut și pune soarta meciului pe seama lipsei de șansă.

Rapid a fost ținută în șah de CS Mioveni, iar giuleștenii au făcut un nou pas greșit în lupta la titlu.

„Sunt supărați fanii, e normal, la fel suntem și noi. Ne pare rău că nu am reușit să luam mai multe puncte în ultimele două meciuri. Cu FC U Craiova clar n-am jucat bine, dar azi am simțit că am jucat foarte bine. La faza penalty-ului nu știu ce s-a întâmplat, nu știu cine a intrat în careu, cine nu a intrat…Trebuie să analizăm, trebuie să ne revenim și să adunăm cât mai multe puncte până la finalul sezonului regulat.

Reclamă 4 / 0/3

Din păcate nu vrea mingea să intre în poartă, nu știu. Trebuie să ne revenim, avem o revanșă de luat cu Chindia, vreau să luam toate cele 3 puncte. Acum trebuie să vedem ce facem greșit, iar în play-off ar fi minunat dacă am avea un parcurs bun. E doar un moment mai puțin reușit și pentru Marko (n.r. Dugandzic). Avem încredere în el, eu cred că o să ne ajute până la finalul sezonului”, a declarat Alex Ioniță la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:20 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:17 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez Vezi toate știrile
Citește și