Închide meniul

Nicolae Dică, în culmea fericirii după CS Mioveni – Rapid 0-0: „Suntem mândri! Ne-am ridicat la nivelul lor”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 17 februarie 2023, 23:04

Nicolae Dică, în culmea fericirii după CS Mioveni – Rapid 0-0: Suntem mândri! Ne-am ridicat la nivelul lor”

Nicolae Dică, în culmea fericirii după CS Mioveni - Rapid 0-0

Nicolae Dică / Captură Orange Sport

Nicolae Dică, în culmea fericirii după CS Mioveni – Rapid 0-0. Antrenorul gazdelor a rămas neînvins după duelul cu giuleștenii și este extrem de mulțumit de munca elevilor săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul piteștean îi îndeamnă totuși pe jucători să rămână cu picioarele pe pământ, deși au reușit meciuri foarte bune în ultima vreme.

Nicolae Dică, în culmea fericirii după CS Mioveni – Rapid 0-0: „Suntem mândri! Ne-am ridicat la nivelul lor”

Fostul antrenor de la FCSB a schimbat fața echipei din Mioveni, iar Rapid nu a reușit să câștige cele 3 puncte. Un nou pas greșit pentru formația lui Adrian Mutu, cauzat de această dată de Nicolae Dică.

„Am făcut o primă repriză bună, ne-am creat 2-3 ocazii de a marca. Cei de la Rapid nu și-au creat ocazii în prima repriză. Ne-am ridicat la nivelul lor,  în câteva momente am fost chiar peste ei. În a doua repriză ne-am retras, Rapid a pus presiune cu valorea lor. Este pentru noi un rezultat mare, Rapid trage la câștigarea campionatului.

Un oraș mic ca al Mioveniului reușește să țină pasul cu echipele din prima ligă. Suntem mândri de ultimele rezultate, dar trebuie să fim modeşti. Am făcut nouă puncte în cinci etape, dar trebuie să fim modeşti şi să facem în continuare jocuri bune”, a declarat Nicolae Dică la finalul meciului, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Alex Ioniță, exasperat după CS Mioveni – Rapid 0-0: „Din păcate nu vrea mingea să intre în poartă!”

Alex Ioniță, exasperat după CS Mioveni – Rapid 0-0. Mijlocașul giuleștenilor s-a declarat total nemulțumit de rezultatul obținut și pune soarta meciului pe seama lipsei de șansă.

Rapid a fost ținută în șah de CS Mioveni, iar giuleștenii au făcut un nou pas greșit în lupta la titlu.

„Sunt supărați fanii, e normal, la fel suntem și noi. Ne pare rău că nu am reușit să luam mai multe puncte în ultimele două meciuri. Cu FC U Craiova clar n-am jucat bine, dar azi am simțit că am jucat foarte bine. La faza penalty-ului nu știu ce s-a întâmplat, nu știu cine a intrat în careu, cine nu a intrat…Trebuie să analizăm, trebuie să ne revenim și să adunăm cât mai multe puncte până la finalul sezonului regulat.

Reclamă 4 / 0/3

Din păcate nu vrea mingea să intre în poartă, nu știu. Trebuie să ne revenim, avem o revanșă de luat cu Chindia, vreau să luam toate cele 3 puncte. Acum trebuie să vedem ce facem greșit, iar în play-off ar fi minunat dacă am avea un parcurs bun. E doar un moment mai puțin reușit și pentru Marko (n.r. Dugandzic). Avem încredere în el, eu cred că o să ne ajute până la finalul sezonului”, a declarat Alex Ioniță la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia Vezi toate știrile
Citește și