Închide meniul

Crina Pintea a făcut praf galeria Rapidului: „Lipsă totală de respect! Nu au ce căuta la handbal!”

Alexandru Ivan Publicat: 20 februarie 2023, 20:05

Reclamă
Crina Pintea a făcut praf galeria Rapidului: „Lipsă totală de respect! Nu au ce căuta la handbal!

Crina Pintea a criticat galeria Rapidului

Crina Pintea, CSM București / as.ro

Crina Pintea a criticat dur galeria Rapidului, care a înjurat-o pe Cristina Neagu în timpul meciului disputat cu CSM București, luni, în optimile Cupei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Crina Pintea a transmis că fanii rapidiști care adresează injurii la adresa adversarilor nu au ce căuta la meciurile de handbal.

Crina Pintea a criticat galeria Rapidului

„Nu cred că au înjurat-o doar pe Cristina, dar având în vedere cine este Cristina Neagu, mi se pare o lipsă totală de respect și nu are ce căuta așa ceva într-o sală de handbal. Sunt și foarte mulți copii în sală, e lipsă totală de respect. Nu trebuie să ne punem mintea cu așa ceva, nu sunt suporteri de handbal, aici vin oameni civilizați și ne susțim civilizat„, a spus Crina Pintea, după meci.

Atitudinea ostilă a fanilor rapidiști a continuat și după meci. Jucătoarele celor de la CSM București, în frunte cu Cristina Neagu, au fost înjurate și la interviuri.

CSM București – Rapid 31-24

Rapid a început în forță duelul „de foc” din Sala Polivalentă și a dominat prima repriză. Echipa lui Carlos Viver a condus inclusiv cu 6 goluri, la 13-7, iar fanii alb-vișinii se gândeau tot mai intens la calificare.

Reclamă

CSM București, condusă din teren de Cristina Neagu, n-a renunțat la luptă și a reușit o revenire magică. Vicecampioana a redus diferența la un gol înainte de pauză, scor 14-13.

Rapidistele au marcat primul gol din repriza a doua, apoi a început „remontada” fantastică a jucătorelor de la CSM.

Cristina Neagu, Artnzen și Omoregie au marcat pe bandă rulantă, în timp ce giuleștencele au avut o perioadă uluitoare de 13 minute fără gol înscris.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătoarele lui Adi Vasile au punctat de 8 ori în acest interval de timp și au dus scorul la 21-15. Rapidistele au încercat să revină în joc, însă „tigroaicele” s-au descurcat excelent pe faza defensivă.

CSM București, demonstrație de forță în fața Rapidului

Neagu și colegele și-au continuat recitalul și au câștigat cu 31-24, asigurându-și calificarea în sferturile Cupei României.

Arntzen, cu 8 goluri, pentru CSM, respectiv Buceschi, cu 6, pentru Rapid, au fost principalele marcatoare. Jucătoarea meciului a fost însă portarul vicecampioanei, Marie Davidsen, cu 15 parade reuşite, potrivit news.ro.

Meciurile din sferturile de finală ar urma să aibă loc în 9 martie, iar Turneul Final Four în 20-21 mai.

În 2022, Cupa României a fost câştigată de CSM Bucureşti, după finala cu SCM Rm. Vâlcea, scor 34-26.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:00 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul Vezi toate știrile
Citește și