Închide meniul

Carlo Ancelotti, mesaj ferm după Liverpool – Real Madrid 2-5: „Lupta nu s-a terminat!”

Cosmin Olteanu Publicat: 22 februarie 2023, 0:37

Reclamă
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după Liverpool – Real Madrid 2-5: Lupta nu s-a terminat!”

Carlo Ancelotti, mesaj ferm după Liverpool - Real Madrid 2-5

Carlo Ancelotti / Profimedia

Carlo Ancelotti a avut un mesaj ferm după Liverpool – Real Madrid 2-5. Antrenorul „galacticilor” atrage atenția la faptul că lupta nu s-a terminat și că elevii săi trebuie să fie la fel de concentrați și în partida retur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Liverpool, au marcat Nunez și Salah, în timp ce reușitele celor de la Real Madrid au fost semnate de Vinicius Junior (două goluri), Militao și Benzema (două goluri).

Carlo Ancelotti, mesaj ferm după Liverpool – Real Madrid 2-5

Carlo Ancelotti susține că, deși echipa sa s-a impus categoric pe „Anfield”, confruntarea încă nu s-a terminat, partida retur urmând să fie dificilă.

„Nu a fost ușor, mai ales când am văzut cum a început meciul. Nu ne-am pierdut încrederea și ușor, ușor, am preluat controlul mingii, fiind mereu eficienți în față. Vinicius a făcut un joc incredibil. Prima parte din această confruntare a fost bună, dar trebuie să ne gândim că și în retur va trebui săluptăm și să suferim.

M-am gândit la meciul cu Manchester City și am sperat că același lucru se va întâmpla. Într-un final, s-a întâmplat același lucru și chiar mai bine. Am început să marcăm, să creăm pericol și să îmbunătățim aspectul defensiv. Ne-au făcut probleme pe flancul stâng, pentru că Henderson a pătruns de multe ori pe acolo. Apoi ne-am revenit, punându-l pe Valverde în stânga, acesta venind cu mai multă energie.

Reclamă

Cred că Rodrygo a făcut o treabă fantastică în atac și în defensivă.

Lupta nu s-a terminat, Liverpool a suferit în repriza secundă, dar noi am suferit în prima”, a declarat Carlo Ancelotti, la finalul partidei cu Liverpool.

Karim Benzema a egalat un record deținut de Lionel Messi, după ce a marcat în Liverpool – Real Madrid

Karim Benzema a marcat o „dublă” în partida Liverpool – Real Madrid. Acestea au fost primele reușite ale atacantului francez, în actuala ediție de Champions League, astfel că a egalat recordul lui Lionel Messi care, până în această seară, era singurul jucător care reușise să marcheze în 18 ediții consecutive de Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

Partida retur dintre Real Madrid și Liverpool este programată miercuri, 15 martie, pe stadionul „Santiago Bernabeu”.

Imnul Champions League, huiduit înainte de Liverpool – Real Madrid

Înaintea startului partidei Liverpool – Real Madrid, suporterii „cormoranilor” au huiduit imnul Champions League.

Ultima dată, Liverpool și Real Madrid s-au întâlnit în finala sezonului trecut de Champions League, când echipa lui Carlo Ancelotti s-a impus cu scorul de 1-0, grație reușitei lui Vinicius Junior.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și