Închide meniul

Michael Buffer s-a încurcat pentru prima dată în carieră! Ce gafă uriașă a făcut celebrul announcer

Florian Ceafalău Publicat: 27 februarie 2023, 11:23

Reclamă
Michael Buffer s-a încurcat pentru prima dată în carieră! Ce gafă uriașă a făcut celebrul announcer

Profimedia

Penultimul meci însă a fost între campionul WBC la cruiser, Ilunga Makabu, și fostul campion mondial Badou Jack. Buffer l-a anunțat pe Badou drept... Tommy Fury!

Michael Buffer s-a încurcat la gala de box ce a avut loc aseară în Arabia Saudită. Americanul a făcut prima greșeală majoră din carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Buffer a ajuns celebru în întreaga lume, fiind cel mai cunoscut announcer de meciuri de box. Acesta incasează chiar și un milion de dolari pentru o reprezentație.

La 78 de ani, Michael are o avere estimată de 400 de milioane de dolari. Acesta a brevetat celebra frază ”Let’s get ready to rumble” și a prezentat cele mai tari meciuri de box de-a lungul timpului.

Michael Buffer s-a încurcat pentru prima dată în carieră!

A venit însă și momentul primei gafe de proporții. Celebrul announcer a anunțat greșit unul dintre luptători în gala de aseară în care, în main event, au boxat Jake Paul și Tommy Fury.

Penultimul meci însă a fost între campionul WBC la cruiser, Ilunga Makabu, și fostul campion mondial Badou Jack. Buffer l-a anunțat pe Badou drept… Tommy Fury!

Reclamă

”Și acum intră în ring… Tommy TNT Fury”, au fost cuvintele acestuia. Chiar și comentatorii au rămas uluiți. ”Ori avem sunetul decalat cu un meci, ori s-a produs o eroare”, a spus unul dintre ei. Celălalt a adăugat, ”înțeleg de ce i-a încurcat Michael, sunt aproape identici”, ca o ironie la faptul că Fury este alb iar Jack este de culoare.

Momentul a stârnit controverse și multe discuții în mediul online. Este pentru prima dată când Michael Buffer face o asemenea gafă. Cunoscut ca un adevărat profesionist, atât el cât și fratele său Bruce Buffer au mereu prestații impecabile.

Ironia face ca atât Badou Jack cât și Tommy Fury să fi câștigat meciurile de aseară!

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și