Închide meniul

Michael Buffer s-a încurcat pentru prima dată în carieră! Ce gafă uriașă a făcut celebrul announcer

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 27 februarie 2023, 11:23

Michael Buffer s-a încurcat pentru prima dată în carieră! Ce gafă uriașă a făcut celebrul announcer

Profimedia

Penultimul meci însă a fost între campionul WBC la cruiser, Ilunga Makabu, și fostul campion mondial Badou Jack. Buffer l-a anunțat pe Badou drept... Tommy Fury!

Michael Buffer s-a încurcat la gala de box ce a avut loc aseară în Arabia Saudită. Americanul a făcut prima greșeală majoră din carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Buffer a ajuns celebru în întreaga lume, fiind cel mai cunoscut announcer de meciuri de box. Acesta incasează chiar și un milion de dolari pentru o reprezentație.

La 78 de ani, Michael are o avere estimată de 400 de milioane de dolari. Acesta a brevetat celebra frază ”Let’s get ready to rumble” și a prezentat cele mai tari meciuri de box de-a lungul timpului.

Michael Buffer s-a încurcat pentru prima dată în carieră!

A venit însă și momentul primei gafe de proporții. Celebrul announcer a anunțat greșit unul dintre luptători în gala de aseară în care, în main event, au boxat Jake Paul și Tommy Fury.

Penultimul meci însă a fost între campionul WBC la cruiser, Ilunga Makabu, și fostul campion mondial Badou Jack. Buffer l-a anunțat pe Badou drept… Tommy Fury!

Reclamă

”Și acum intră în ring… Tommy TNT Fury”, au fost cuvintele acestuia. Chiar și comentatorii au rămas uluiți. ”Ori avem sunetul decalat cu un meci, ori s-a produs o eroare”, a spus unul dintre ei. Celălalt a adăugat, ”înțeleg de ce i-a încurcat Michael, sunt aproape identici”, ca o ironie la faptul că Fury este alb iar Jack este de culoare.

Momentul a stârnit controverse și multe discuții în mediul online. Este pentru prima dată când Michael Buffer face o asemenea gafă. Cunoscut ca un adevărat profesionist, atât el cât și fratele său Bruce Buffer au mereu prestații impecabile.

Ironia face ca atât Badou Jack cât și Tommy Fury să fi câștigat meciurile de aseară!

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și