Închide meniul

Lionel Scaloni și-a prelungit contractul cu naționala Argentinei! Veste uriașă chiar înainte de Gala „FIFA The Best 2023”

Cosmin Cioboată Publicat: 27 februarie 2023, 21:13

Reclamă
Lionel Scaloni și-a prelungit contractul cu naționala Argentinei! Veste uriașă chiar înainte de Gala „FIFA The Best 2023

Lionel Scaloni va conduce naționala Argentinei până în 2026

Lionel Scaloni va conduce naționala Argentinei până în 2026 / Profimedia

Lionel Scaloni și-a prelungit contractul cu naționala Argentinei. Vestea uriașă a venit cu puțin timp înainte de Gala „FIFA The Best 2023”, în cadrul căreia selecționerul de 44 de ani este nominalizat. Scaloni se va lupta cu Carlo Ancelotti (Real Madrid) și Pep Guardiola (Manchester City) pentru premiul de „Antrenorul anului”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scaloni a fost nominalizat la prestigioasa gală organizată de FIFA după ce a condus Argentina către câștigarea Cupei Mondiale din Qatar. Gala „FIFA The Best 2023” se desfășoară astăzi, de la ora 22:00, și poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Lionel Scaloni și-a prelungit contractul cu naționala Argentinei!

Cu Lionel Scaloni pe postul de selecționer, Lionel Messi&Co au cucerit al 3-lea trofeu suprem din istoria Argentinei.

Scaloni a fost răsplătit pe măsură pentru performanța extraordinară de la cârma „Pumelor”. Federația Argentiniană de Fotbal a anunțat luni seară că Lionel Scaloni și-a prelungit contractul de selecționer până în 2026.

„Confirmat: Lionel Scaloni va rămâne cu noi o vreme. Continuăm!”, au anunțat argentinienii, pe contul oficial de Twitter.

Reclamă

Argentinienii mizează pe Lionel Scaloni și la Campionatul Mondial din 2026

Prin urmare, Lionel Scaloni va conduce naționala Argentinei și la următorul Campionat Mondial, din 2026. Turneul respectiv se va disputa în Statele Unite, Mexic și Canada.

De asemenea, tehnicianul de 44 de ani va sta pe banca naționalei „Pumelor” și la Copa America, din 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Scaloni a devenit selecționerul Argentinei în vara anului 2018. 40 de victorii, 12 remize și 5 înfrângeri sunt cifrele lui Scaloni la cârma „Pumelor”.

Scaloni va fi prezent la Gala „FIFA The Best 2023” alături de doi dintre elevii săi, Lionel Messi și Emiliano Martinez. Messi se va lupta pentru titlul de „Jucătorul Anului”, în timp ce Martinez a fost nominalizat pentru premiul de „Portarul anului”.

Gala „FIFA The Best 2023” | Cei 3 finalişti pentru cel mai bun jucător:

Karim Benzema (Franţa / Real Madrid)
Kylian Mbappe (Franţa / Paris Saint-Germain)
Lionel Messi (Argentina / Paris Saint-Germain)

Cei 3 finalişti pentru antrenorul anului:

Carlo Ancelotti (Real Madrid)
Pep Guardiola (Manchester City)
Lionel Scaloni (Argentina)

Reclamă

Cei 3 finalişti pentru portarul anului:

Yassine Bounou (Maroc / Sevilla)
Thibaut Courtois (Belgia / Real Madrid)
Emiliano Martinez (Argentina / Aston Villa)

Lionel Scaloni, convins că Lionel Messi va fi prezent și la Cupa Mondială din 2026

Lionel Scaloni susţine că Lionel Messi va fi pe teren la Cupa Mondială din Statele Unite, Mexic şi Canada, de peste 3 ani.

“Cred că da, însă acest lucru depinde mult de ce vrea el. Depinde de ce se întâmplă în timp, dacă se simte bine. Porţile vor fi mereu deschise, el este fericit pe teren şi ar fi bine pentru noi”, a spus Scaloni. într-un interviu pentru Deporte Raadio Calvia.

După triumful de la Cupa Mondială din Qatar, Messi a afirmat că vrea să îşi continue cariera la echipa naţională a Argentinei. “Nu mă retrag din naţională. Vreau să joc în continuare pentru Argentina”, a spus el.

Lionel Messi a participat la 5 ediţii ale Cupei Mondiale: 2006, 2010, 2014, 2018 şi 2022.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:52 Cele două „finale” ale lui Răzvan Lucescu şi PAOK pentru titlul din Grecia sunt exclusiv în AntenaPLAY 14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian 12:28 Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu! L-a făcut praf pe jucătorul de la FCSB: „Îl ia vântul!” Vezi toate știrile
Citește și