Închide meniul

Lionel Scaloni și-a prelungit contractul cu naționala Argentinei! Veste uriașă chiar înainte de Gala „FIFA The Best 2023”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 27 februarie 2023, 21:13

Lionel Scaloni și-a prelungit contractul cu naționala Argentinei! Veste uriașă chiar înainte de Gala „FIFA The Best 2023

Lionel Scaloni va conduce naționala Argentinei până în 2026

Lionel Scaloni va conduce naționala Argentinei până în 2026 / Profimedia

Lionel Scaloni și-a prelungit contractul cu naționala Argentinei. Vestea uriașă a venit cu puțin timp înainte de Gala „FIFA The Best 2023”, în cadrul căreia selecționerul de 44 de ani este nominalizat. Scaloni se va lupta cu Carlo Ancelotti (Real Madrid) și Pep Guardiola (Manchester City) pentru premiul de „Antrenorul anului”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scaloni a fost nominalizat la prestigioasa gală organizată de FIFA după ce a condus Argentina către câștigarea Cupei Mondiale din Qatar. Gala „FIFA The Best 2023” se desfășoară astăzi, de la ora 22:00, și poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Lionel Scaloni și-a prelungit contractul cu naționala Argentinei!

Cu Lionel Scaloni pe postul de selecționer, Lionel Messi&Co au cucerit al 3-lea trofeu suprem din istoria Argentinei.

Scaloni a fost răsplătit pe măsură pentru performanța extraordinară de la cârma „Pumelor”. Federația Argentiniană de Fotbal a anunțat luni seară că Lionel Scaloni și-a prelungit contractul de selecționer până în 2026.

„Confirmat: Lionel Scaloni va rămâne cu noi o vreme. Continuăm!”, au anunțat argentinienii, pe contul oficial de Twitter.

Reclamă

Argentinienii mizează pe Lionel Scaloni și la Campionatul Mondial din 2026

Prin urmare, Lionel Scaloni va conduce naționala Argentinei și la următorul Campionat Mondial, din 2026. Turneul respectiv se va disputa în Statele Unite, Mexic și Canada.

De asemenea, tehnicianul de 44 de ani va sta pe banca naționalei „Pumelor” și la Copa America, din 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Scaloni a devenit selecționerul Argentinei în vara anului 2018. 40 de victorii, 12 remize și 5 înfrângeri sunt cifrele lui Scaloni la cârma „Pumelor”.

Scaloni va fi prezent la Gala „FIFA The Best 2023” alături de doi dintre elevii săi, Lionel Messi și Emiliano Martinez. Messi se va lupta pentru titlul de „Jucătorul Anului”, în timp ce Martinez a fost nominalizat pentru premiul de „Portarul anului”.

Gala „FIFA The Best 2023” | Cei 3 finalişti pentru cel mai bun jucător:

Karim Benzema (Franţa / Real Madrid)
Kylian Mbappe (Franţa / Paris Saint-Germain)
Lionel Messi (Argentina / Paris Saint-Germain)

Cei 3 finalişti pentru antrenorul anului:

Carlo Ancelotti (Real Madrid)
Pep Guardiola (Manchester City)
Lionel Scaloni (Argentina)

Reclamă

Cei 3 finalişti pentru portarul anului:

Yassine Bounou (Maroc / Sevilla)
Thibaut Courtois (Belgia / Real Madrid)
Emiliano Martinez (Argentina / Aston Villa)

Lionel Scaloni, convins că Lionel Messi va fi prezent și la Cupa Mondială din 2026

Lionel Scaloni susţine că Lionel Messi va fi pe teren la Cupa Mondială din Statele Unite, Mexic şi Canada, de peste 3 ani.

“Cred că da, însă acest lucru depinde mult de ce vrea el. Depinde de ce se întâmplă în timp, dacă se simte bine. Porţile vor fi mereu deschise, el este fericit pe teren şi ar fi bine pentru noi”, a spus Scaloni. într-un interviu pentru Deporte Raadio Calvia.

După triumful de la Cupa Mondială din Qatar, Messi a afirmat că vrea să îşi continue cariera la echipa naţională a Argentinei. “Nu mă retrag din naţională. Vreau să joc în continuare pentru Argentina”, a spus el.

Lionel Messi a participat la 5 ediţii ale Cupei Mondiale: 2006, 2010, 2014, 2018 şi 2022.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu Vezi toate știrile
Citește și