Închide meniul
VIDEO

Marseille a ieșit din cursa pentru două trofee în decurs de numai 4 zile! OM, eliminată din Cupa Franței la penalty-uri, în exclusivitate în AntenaPLAY

Cosmin Cioboată Publicat: 2 martie 2023, 11:03

Reclamă
Marseille a ieșit din cursa pentru două trofee în decurs de numai 4 zile! OM, eliminată din Cupa Franței la penalty-uri, în exclusivitate în AntenaPLAY

Marseille a fost eliminată din Cupa Franței

Marseille a fost eliminată din Cupa Franței / Profimedia

Marseille a ieșit din cursa pentru două trofee în decurs de numai 4 zile! OM a fost eliminată în sferturile de finală ale Cupei Franței de micuța Annecy, în exclusivitate în AntenaPLAY. Marseille a fost învinsă dramatic, la loviturile de departajare, la finalul unui meci intens. Eșecul din Cupă a venit la numai 4 zile după ce Alexis Sanchez&Co au fost învinși categoric de PSG în campionat, cu scorul de 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marseille trece printr-o perioadă complicată. Formația antrenată de Igor Tudor riscă să încheie sezonul fără vreun trofeu câștigat.

Marseille a ieșit din cursa pentru două trofee în decurs de numai 4 zile! OM, eliminată din Cupa Franței la penalty-uri, în exclusivitate în AntenaPLAY

OM a primit o dublă lovitură într-un interval de numai 4 zile. Mai întâi, echipa de pe Velodrome a fost surclasată de PSG în derby-ul pentru titlul din Ligue 1. Lionel Messi și Kylian Mbappe au făcut spectacol pe terenul lui Marseille și s-au impus cu un neverosimil 3-0.

În urma victoriei din weekend, PSG s-a distanțat la 8 puncte de marea rivală, în fruntea clasamentului, și este greu de crezut că va mai putea fi oprită din drumul către un nou titlu.

Mai sunt 13 etape de disputat în prima ligă din Franța, dar parizienii au cedat foarte greu puncte în actualul sezon. Numai 3 înfrângeri au suferit Lionel Messi și colegii săi în stagiunea curentă din Ligue 1.

Reclamă

Coșmarul lui Marseille a fost completat miercuri seară. OM a fost eliminată din Cupa Franței de Annecy. În direct și în exclusivitate în AntenaPLAY, micuța formație din liga a 2-a franceză a produs marea surpriză și a învins Marseille la loviturile de departajare, chiar pe Velodrome.

Marseille, eliminată din Cupa Franței de micuța Annecy, după loviturile de departajare!

Seara a început bine pentru Marseille, care a deschis scorul după numai 29 de minute. Veretout a marcat din pasa lui Clauss, iar fanii lui OM începeau să se gândească deja la calificarea în semifinalele Cupei Franței.

Lucrurile s-au înrăutățit însă pentru trupa lui Igor Tudor, după pauză. Dion a restabilit egalitatea în minutul 53 și a aprins speranțele lui Annecy, echipă aflată pe locul 10 în Ligue 2.

Reclamă 4 / 0/3

Șase minute mai târziu, Annecy a trecut în avantaj pe terenul lui Marseille. Mouanga a marcat și a redus la tăcere tribunele de pe Velodrome.

Alexis Sanchez a ratat ocazia de a restabili egalitatea în minutul 85. Fostul jucător de la Arsenal și Barcelona a ratat un penalty.

OM a reușit în cele din urmă să înscrie, tocmai în minutul 90+6. Intrat pe teren cu 4 minute înainte, puștiul Mughe a înscris un gol superb și a trimis partida la “loteria penalty-urilor”. Acolo a avut loc o adevărată luptă mentală, pe care Annecy a reușit să o câștige.

S-au executat 8 serii la loviturile de departajare, iar jucătorii echipei din liga a doua au fost mai inspirați. Annecy a început “loteria” cu o ratare, apoi a transformat toate cele 7 penalty-uri. De la OM au ratat Tavares și Balerdi.

Annecy s-a impus cu 2-2 (7-6 d.l.d.) și s-a calificat în semifinalele Cupei Franței. În penultimul act al competiției transmise exclusiv în AntenaPLAY și-au mai asigurat locul Lyon, Toulouse și Nantes.

Rezultatele din sferturile de finală ale Cupei Franței:

  • Marseille – Annecy 2-2 (6-7 d.l.d.)
  • Lyon – Grenoble 2-1
  • Toulouse – Rodez 6-1
  • Nantes – Lens 2-1
Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan, învinsă de Lee Ho Ching. Meciul a fost LIVE în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă Vezi toate știrile
Citește și